Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

"Save a Greek Stray" από την Εριέττα Κούρκουλου.

«Φωτιά» πήρε πριν από λίγες μέρες ο λογαριασμός της Εριέττας Κούρκουλου στο Ιnstagram. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση εδώ και τρία χρόνια έχει ιδρύσει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Save a Greek Stray, με στόχο να βοηθάει τα αδέσποτα στην Ελλάδα, κάτι με το οποίο καταπιάνεται όπου κι αν βρίσκεται, ακόμη και κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Πριν από λίγες μέρες κατάφερε να σώσει ακόμη ένα σκυλάκι. Πρόκειται για τον Champ, ο οποίος είχε προσβληθεί από ερλίχια και ψώρα. Τον ανέλαβε με την ομάδα της στις 15 Ιουλίου, όταν την ειδοποίησαν κάποιοι ότι τον είδαν στην Ηλιούπολη. Η Εριέττα, που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, αμέσως του άρχισε τις θεραπείες και σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος για υιοθεσία. Μάλιστα, απολύτως ικανοποιημένη από την εξέλιξη της υγείας του σκύλου, ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό πριν και μετά τη θεραπεία του. Αμέσως την κίνηση αυτή της Εριέττας έσπευσαν να σχολιάσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

«Το αν αγαπάει κάποιος ή όχι τα ζώα είναι προσωπικό θέμα. Το να τα βλάπτει όμως είναι διαφορετικό. Για να κάνει κανείς κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον άρρωστος. Και το λέω θέτοντάς το πολύ ευγενικά. Αν έβλεπα με τα μάτια μου κάποιον να κακοποιεί ζώο, μπορεί και να τον σκότωνα. Ευτυχώς, αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη. Μέσω του Save a Greek Stray έχουμε καταφέρει αργά αλλά σταθερά να δώσουμε σπίτια στα αδέσποτά μας. Εύχομαι να είναι η αρχή ενός τεράστιου έργου και πρέπει να συνεισφέρει όλη η Ελλάδα» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

της Σάσας Σταμάτη 

πηγή: espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου