Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Η συγκινητική ιστορία του Platty.

Ο Platty είναι φανερό πως δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα για να ζήσει, όμως έχει την ευτυχία να περάσει τις τελευταίες μέρες του μέσα σε μια οικογένεια και περιτριγυρισμένος από αγάπη, έτσι όπως του αξίζει!
Αυτό το γλυκύτατο 10χρονο Golden Retriever ήταν αδέσποτο, και μαζεύτηκε από ένα καταφύγιο στην Tulsa, στις 30 Ιανουαρίου. Εκεί διαγνώστηκε αμέσως με επιθετικό καρκίνο στο στόμα του. Ο προοπτική ήταν να του γίνει ευθανασία καθώς το καταφύγιο δεν μπορούσε να χρηματοδοτήσει την θεραπεία του, όμως εθελόντρια τον ερωτεύτηκε αμέσως και προσφέρθηκε να του χαρίσει ένα σπιτικό για τις τελευταίες του μέρες.

Η Alli Elmore που δουλεύει στο καταφύγιο ως εθελόντρια, δεν μπορούσε καν να σκεφτεί την ευθανασία σε αυτό το ζώο. Θέλησε αμέσως να του ανοίξει το σπίτι της, και οι υπεύθυνοι του καταφύγιου θεώρησαν πως αυτό ήταν μια πολύ σωστή και τρυφερή απόφαση. "Κρίναμε πως θα έχει μια καταπληκτική ποιότητα ζωής με την Alli και τον σύζυγό της Charles" λέει ο Jean Letcher, ο διευθυντής του καταφύγιου.

Ο Patty δεν πονά πουθενά, όμως ο καρκίνος έχει ήδη κάνει μετάσταση στους πνεύμονές του. Ο Platty εκτιμάται πως θα ζήσει μόλις λίγες εβδομάδες ακόμα, και η Alli προσπαθεί να αξιοποιήσει αυτόν τον λίγο χρόνο που έχει μπροστά του, και να τον κάνει να περάσει όσο πιο όμορφα γίνεται.

Έχει ήδη δημιουργήσει σελίδα στο facebook, για την ιστορία του Platty,
 https://www.facebook.com/plattysjourney, η οποία έχει συγκινήσει χιλιάδες αναγνώστες που την παρακολουθούν. Επίσης έχει οργανώσει έναν έρανο, στην μνήμη του Platty, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για ιατρικά έξοδα, για άλλα ζώα στο μέλλον που θα αντιμετωπίσουν παρόμοια θέματα υγείας.
"Θέλουμε να αφήσουμε μια παρακαταθήκη στο όνομα του Platty, και να θυμίσουμε στον κόσμο πως ακόμα και αν ένας σκύλος είναι γέρος ή άρρωστος, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι σε θέση να δώσει και να πάρει πολύ αγάπη!", λέει συγκινημένη η Alli.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου