Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Εμεινε παγιδευμένος κάτω από την λάσπη για 18 ολόκληρες ώρες!

 
Ο θυμόσοφος λαός χαρακτηρίζει μόνο τις γάτες ως «επτάψυχες» διότι δεν γνώριζε για την περίπτωση του σκύλου που έμεινε παγιδευμένος κάτω από τόνους λάσπης για περίπου 18 ώρες!

Η συγκινητική ιστορία αυτού του τετράποδου μας έρχεται από τη μακρινή Γουατεμάλα η οποία επλήγη από φονικές κατολισθήσεις πριν λίγους μήνες, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι. Καλύτερη τύχη όμως είχε αυτός ο αξιαγάπητος αδέσποτος σκύλος ο οποίος έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και τελικά βγήκε νικητής.

Όπως εξομολογείται άντρας σωστικού συνεργείου που επιχειρούσε στο χωριό Joya Grande στην βορειοδυτική χώρα, αναζητούσε παγιδευμένους ανθρώπους στη λάσπη όταν άκουσε έναν αχνό ήχο σαν κάποιος να σκάβει.



Πιστεύοντας πως πρόκειται για κάποιο ζωντανό πολίτη που προσπαθεί να δώσει σημεία ζωής, ο διασώστης, ονόματι Jose Guerdola, πλησίασε στην τρύπα απ’ όπου ερχόταν ο θόρυβος. Τελικά, γούρλωσε τα μάτια από έκπληξη και εν συνεχεία από συγκίνηση όταν είδε το ευγενές ζώο να παλεύει να απεγκλωβιστεί.

Αμέσως, στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού και μετά από λίγη ώρα το αξιολάτρευτο σκυλί ήταν πάλι ελεύθερο. Όπως ήταν φυσικό, οι διασώστες το «βάφτισαν» δίνοντάς του το όνομα «τυχερός».



πηγή: kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου