Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Πέθανε η διποδούλα Faith!

Μετά από 12 υπέροχα χρόνια, και αφού χάρισε υπέροχες στιγμές στην οικογένειά της αλλά και σε όλη την κοινότητα όπου ζούσε, η μοναδική διποδούλα Faith πέθανε λίγο καιρό πριν.

Η ιστορία της είναι άκρως συγκινητική και έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές όλων των ανθρώπων.
Η Faith γεννήθηκε με γενετικό πρόβλημα, τα δύο μπροστινά της πόδια ήταν εντελώς ατροφικά, σαν να μην υπήρχαν. Όταν την πρωτοείδε ο κτηνίατρος συνέστησε στην οικογένειά της να της κάνουν ευθανασία, καθώς θεωρούσε πως αυτό το σκυλί δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει μια καλή ποιότητα ζωής.
Η οικογένειά της όμως αποφάσισε να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή και να το παλέψει μαζί της όσο μπορούσε. Την φρόντισε, την εκπαίδευσε να περπατά στα δύο πίσω πόδια της, και της δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις ώστε να μπορεί να έχει μια απόλυτα φυσιολογική ζωή.

Η Faith εκτός από την χαρά που μοίρασε στην οικογένειά της, έκανε σημαντικό έργο και στην τοπική κοινότητα, καθώς για μεγάλο διάστημα δούλεψε δίπλα σε μικρά παιδιά που είχαν δυσκολίες στο διάβασμα, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή τους, και τα τελευταία χρόνια δούλεψε στον Αμερικάνικο στρατό, δίπλα σε ακρωτηριασμένους βετεράνους του πολέμου, μοιράζοντας τους απλόχερα χαμόγελα και όρεξη για ζωή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου