Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ποτέ δεν είναι αργά να βρεις την αγάπη!

Μια υπέροχη ιστορία!
Η Στέλλα, μια πανέμορφη πιτμπουλίνα, από αδέσποτη, βρέθηκε κλεισμένη σε ένα καταφύγιο ζώων της Αμερικής, με αμφίβολο μέλλον, λόγω της ράτσας της αλλά και λόγω της ηλικίας της.
Η Στέλλα, δεν ήταν απλά και μόνο ένα πιτμπουλ, ήταν και ηλικιωμένη. Πράγμα που δυσκόλευε πολύ την υιοθεσία της.
Και όμως, ο φύλακας-άγγελός της κάποια στιγμή βρέθηκε. Η Στέλλα βρήκε την αδελφή ψυχή της στο πρόσωπο του Χάρυ, και το αντίθετο. Ο Χάρυ την πήρε σπίτι του και την έκανε μέλος της οικογένειάς του, και από τότε έγιναν αχώριστοι, και τα καλύτερα φιλαράκια. 
Η Στέλλα πέρασε με τον Χάρυ τρία υπέροχα χρόνια ξεγνοιασιάς και ευτυχίας, ζώντας στην εξοχή, παίζοντας σαν κουτάβι όλη την ώρα και απολαμβάνοντας την αγάπη που της δινόταν απλόχερα.

Η Στέλλα τελικά πέθανε τον Μάρτιο του 2014, αφού για αρκετούς μήνες πάλευε με έναν τεράστιο όγκο που είχε δημιουργηθεί στο σώμα της. Ο Χάρυ λέει πως η Στέλλα μέχρι και λίγες μέρες πριν πεθάνει, ήταν το πιο χαρούμενο σκυλί που είχε δει, και έτρεχε και έπαιζε με την αντοχή ενός κουταβιού. Η αρρώστια συσσωρεύθηκε και την έκανε να καταρρεύσει μέσα σε λίγες μέρες, και τότε όλοι κατάλαβαν πως είχε φτάσει η στιγμή για την Στέλλα να περάσει από την άλλη πλευρά.

Ο Χάρυ και η οικογένειά του, θυμούνται την Στέλλα με χαμόγελο και αγάπη. Χαίρονται που κατάφεραν να της χαρίσουν τρία χρόνια υπέροχης ζωής και που ήταν σε θέση να την αποχαιρετίσουν με γαλήνη και αξιοπρέπεια, έτσι όπως της άξιζε. Έχουν πολλές αναμνήσεις από την Στέλλα που θα την κρατούν ζωντανή μέσα τους για πάντα!

Στο βίντεο που ακολουθεί με την Στέλλα και τον Χάρυ, μπορούμε να δούμε με τον καλύτερο τρόπο το θαύμα που δημιουργείται με την δύναμη της αγάπης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου