Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Αρσενικό westie ζευγάρωσε με θηλυκό rottie και ιδού το αποτέλεσμα!


Ο μικρούλης Joey, το λευκό westie, έκανε κάτι που δεν έχουν τολμήσει πολλά westie να κάνουν... Κατάφερε να ζευγαρώσει με την πανέμορφη Zara το ροτβάιλερ και το αποτέλεσμα ήταν αυτά τα τρισχαριτωμένα και μοναδικά κουταβάκια!
Το πως τα κατάφερε ο Joey ακόμα παραμένει μυστήριο... προφανώς χρησιμοποίησε σκάλα!


Οι ευτυχείς γονείς: ο μικρούλης Joey το westie και η πανέμορφη Zara, το μαύρο rottie!
Η Teresa Patterson από το Yorkshire της Αγγλίας, ιδιοκτήτρια του Joey και της Zara, έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν ανακάλυψε πως η Zara ήταν έγκυος και ετοιμαζόταν να γεννήσει! Δεν είδε ποτέ τον Joey και την Zara να ζευγαρώνουν, και θεωρούσε πως αυτό δεν ήταν δυνατόν ποτέ να συμβεί!


Τα τρισχαριτωμένα κουταβάκια
"Ήμουν σοκαρισμένη! Δεν πίστευα ποτέ πως η φύση θα επέτρεπε κάτι τέτοιο να συμβεί, να όμως που συνέβη! Τα κουταβάκια είναι τρισχαριτωμένα και έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα όπως και οι γονείς τους. Ζητούν την φροντίδα και την αγάπη μας συνεχώς. Ειδικά ένα κουταβάκι, ο Sparkie, το οποίο αποφάσισε να κρατήσει ο γιος μας, μας ακολουθεί συνεχώς από πίσω!

Σας διαβεβαιώνω πάντως πως αυτό που έγινε τώρα, δεν πρόκειται να το αφήσω να ξανασυμβεί ποτέ. Ο Joey σε λίγες μέρες έχει ραντεβού με τον κτηνίατρο για να στειρωθεί!"

Η Teresa Patterson και τα νεογέννητα κουταβάκια

πηγή: petdoof.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου