Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

O Shoep, που μας συγκίνησε όλους πέρυσι, έγινε 20 χρονών!

Ο σκυλάκος Shoep έγινε πέρυσι γνωστός στο διαδίκτυο, και συγκίνησε τους πάντες, με τα βιντεάκια που ανέβασε ο ιδιοκτήτης του John Unger.
Ο John έσωσε τον Shoep όταν ήταν ακόμα κουτάβι. Πέρυσι τέτοιο καιρό, ο Shoep έκλεινε τα 19 του χρόνια, και υπέφερε πλέον από αρθριτικά. Ο ιδιοκτήτης του είχε βρει έναν έξυπνο τρόπο για να τον ανακουφίζει από τον πόνο. Τον πήγαινε τα απογεύματα την κοντινή τους λίμνη Superior, στην Βόρειο Αμερική, και με την βοήθεια της άνωσης του νερού, τον έκανε να επιπλέει και τον αποκοίμιζε μέσα στην λίμνη.
Μόλις ανέβηκαν τα σχετικά βιντεάκια στο διαδίκτυο, ο σκυλάκος έγινε αμέσως γνωστός, και βρέθηκε πολύς κόσμος που έκανε δωρεές στον ιδιοκτήτη του, ώστε να είναι εξασφαλισμένο πως ο Shoep θα έχει πάντα μια σωστή και προσεγμένη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ώστε να περάσει όσο γίνεται καλύτερα τα γεράματά του.

Φέτος, πριν λίγες μέρες, ο Shoep έκλεισε πλέον τα 20 χρόνια του, και ο ιδιοκτήτης του θέλωντας να ευχαριστήσει και όσους τον είχαν βοηθήσει, γέμισε το διαδίκτυο με φωτογραφίες του Shoep από τα 20ά γενέθλιά του.





Εμείς του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να ζήσει ακόμα αρκετά χρόνια μέσα στην αγκαλιά και την αγάπη του αφεντικού του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου