Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Μέγαρα: Ηλικιωμένος έσερνε αποστεωμένο σκύλο με το μηχανάκι του.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθηκε από την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης «ΔΙ.ΑΣ» το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουλίου ένας ηλικιωμένος ο οποίος έσερνε στην άσφαλτο με το μηχανάκι του έναν αποστεωμένο και άρρωστο σκύλο στη λεωφόρο Αλεποχωρίου στα Μέγαρα. 

Διερχόμενος οδηγός που αντιλήφθηκε την αποτρόπαιη αυτή πράξη του, τον σταμάτησε κι άρχισε να διαπληκτίζεται μαζί του. Τη στιγμή εκείνη περνούσαν τυχαία από το σημείο άνδρες της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ» οι οποίοι τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων. 

Ο κτηνίατρος κ. Ιερόθεος Κρητικός, στον οποίο μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση το σκυλάκι, κατέθεσε στην αστυνομία την κτηνιατρική του γνωμάτευση καθώς και φωτογραφίες του κακοποιημένου ζώου που δημοσίευσε η εφημερίδα «Άποψη Μεγάρων». 

Δυστυχώς ο σκυλάκος δεν τα κατάφερε. Τα τραύματα του από το σύρσιμο στην άσφαλτο με δεδομένο και την ήδη σοβαρή κλινική του κατάσταση, οδήγησαν στο μοιραίο. Με εντολή του Εισαγγελέα ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας και θα οριστεί δικάσιμος για την εκδίκαση της υπόθεσης.

πηγή: Ιστορίες Αδέσποτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου