Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία ετοιμάζεται για το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ.


Με την αλλαγή του καιρού και τον ερχομό του φθινοπώρου, όλοι κάνουμε ανακατατάξεις στις ντουλάπες μας και αναδιοργανώνουμε το σπίτι μας. Σε αυτή τη φάση, καλό είναι να μην πετάξουμε τίποτα από αυτά που θεωρούμε πλέον άχρηστα!
Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία μαζεύει πυρετωδώς διάφορα είδη για το μεγάλο Μπαζάρ των Χριστουγέννων που οργανώνει, και χρειάζεται ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Βιβλία, ρούχα, παιδικά, ανδρικά, γυναικεία είδη, σπιτιού, πίνακες, φωτιστικά, διακοσμητικά, μπιζού, παλιά ή καινούργια πράγματα που μπορούν να πουληθούν στο μπαζάρ.
Ακόμη, λευκά είδη (κουβέρτες, τραπεζομάντιλα, σεντόνια κλπ) καθώς και είδη πολύ φθαρμένα για να γίνουν "κρεβατάκια" των ζώων, είναι εξ ίσου χρήσιμα. 

Όλα αυτά τα είδη είναι ευπρόσδεκτα, και θα βοηθήσουν πολύ το έργο της Φιλοζωικής Εταιρείας.

Επίσης, όποιος γνωρίζει καταστήματα με φιλόζωους ιδιοκτήτες, μπορεί να τους ζητήσει κάποιες προσφορές ειδών τα οποία θα μπορέσουν να πωληθούν στο μπαζάρ.


Όλα τα έσοδα από το μπαζάρ θα μετατραπούν σε φάρμακα, τροφές και πάσης φύσεως βοήθεια για τα άστεγα, ταλαιπωρημένα, βασανισμένα, άρρωστα αδέσποτα που φροντίζει η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία.


Ας βάλουμε ένα ωραίο μεγάλο στοίχημα! Το φετινό μπαζάρ της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας να είναι πλούσιο, για να μπορεί να προσφέρει πλουσιοπάροχα την αγάπη και φροντίδα στα αγαπημένα μας αδεσποτάκια!


Τηλεφωνήστε Στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία για παραλαβές ή για να τα φέρετε εσείς. 

Οι εθελοντές για το Μπαζάρ ξεκίνησαν ήδη την ταξινόμηση και ευχαριστούν όλους για τις γενναιόδωρες προσφορές τους!

πληροφορίες: 2106020202 - 2102581391

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου