Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Γνωρίστε την μοναδική και ανεπανάληπτη Pig!

Σύμφωνα με το Alabama Media Group, η Pig γεννήθηκε μέσα σε ένα δάσος βόρεια της Ατλάντα το περασμένο φθινόπωρο, από μια αδέσποτη μανούλα.
Η Pig έχει εμφανείς γεννετικές ανωμαλίες, οι οποίες κάνουν την επιβίωση και την συμπεριφορά της, αξιοθαύμαστες.

Το Alabama Media Group αναφέρει πως η Pig έσωσε τον εαυτό της και τα αδέλφια της με το γάβγισμα. Γάβγιζε συνέχεια και τράβηξε την προσοχή μιας γυναίκας που έβγαζε βόλτα τα σκυλιά της εκεί κοντά.
Η γυναίκα αναφέρει πως μάζεψε τα κουτάβια και τα πήγε στον κτηνίατρο, και ο κτηνίατρος μόλις είδε την Pig συνέστησε να της κάνουν ευθανασία, όμως τελικά η Pig συνέχισε να ζει ενάντια σε όλες τις προβλέψεις!

Η Pig τελικά υιοθετήθηκε από μια γυναίκα από την Alabama η οποία επισκέφτηκε το μέρος για τα Χριστούγεννα, και έτυχε να μάθει για την ιστορία της Pig  και να την γνωρίσει από κοντά.
Η Pig δεν δυσκολεύτηκε να αποκτήσει όνομα, καθώς το όνομά της ταιριάζει απόλυτα με την εμφάνισή της. Η ίδια θυμίζει πολλές φορές γουρουνάκι, ανάλογα από ποια μεριά την κοιτάς.


Οι κτηνίατροι που έχουν εξετάσει την Pig αναφέρουν πως της λείπει ένα μέρος της σπονδυλικής της στήλης, της λείπουν κάποια πλευρά, και κάποιοι σπόνδυλοι έχουν τριφτεί και έχουν παραμορφωθεί γύρω από τον λαιμό της. Ο νωτιαίος μυελός της χωρίζεται σε δύο "κανάλια", και η λεκάνη της και τα ισχία της είναι γυρισμένα και τοποθετημένα σε λάθος θέσεις. 
Επειδή ο λαιμός της σχεδόν δεν υπάρχει, η Pig δεν μπορεί να γυρίσει το κεφάλι της αριστερά-δεξιά, και όταν θέλει να κοιτάξει κάτι στο πλάι, γυρίζει όλο της το κορμί.
Δεν έχει στειρωθεί γιατί οι γιατροί δεν θέλουν να την υποβάλουν σε αναισθησία.


Η ασυνήθιστη εμφάνιση της Pig τραβά το ενδιαφέρον κάθε φορά που η σκυλίτσα βγαίνει βόλτα, εκτός όμως από την περίεργη εμφάνιση της, η Pig είναι ένα ευτυχισμένο και παιχνιδιάρικο σκυλάκι που τρελαίνεται για παιχνίδι τόσο με τους ανθρώπους όσο και με τα υπόλοιπα σκυλιά. Λατρεύει τα μεζεδάκια, το καλό φαγητό και έναν καλό υπνάκο!


Η Pig κοντεύει πλέον να γίνει ενός έτους. Απολαύστε εδώ την Pig στην βόλτα της και στο σπίτι της.



πηγή: fox6now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου