Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ανοίγει το πρώτο καφέ για σκύλους στην Αμερική!

Ενώ τα καφέ στα οποία επιτρέπονταν οι γάτες άρχισαν να λειτουργούν το 2014, η φετινή χρονιά μοιάζει να είναι η χρονιά του σκύλου, όπως αναφέρει δημοσίευμα του TIME.
Το «Καφέ του Σκύλου», όπως το αποκαλούν προγραμματίζεται να ανοίξει στο Λος Άντζελες εντός του έτους. Το καφέ αυτό είναι το «πνευματικό παιδί» της Sarah Wolfgang που εργάστηκε σε καταφύγια ζώων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στην Κορέα.
Μια καφετέρια για σκύλους δεν θα διαφέρει τόσο από την αντίστοιχη για γάτες. Οι επισκέπτες του θα μπορούν να απολαμβάνουν το ρόφημά τους παρέα με τον σκύλο τους. Επίσης, στο καφέ θα υπάρχουν σκυλιά από καταφύγια που θα προσφέρονται μέσω του καφέ για υιοθεσία.

«Η αποστολή του καφέ είναι πολύ απλή. Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για το καταφύγιο των σκύλων και αν επιθυμεί κάποιος να φιλοξενήσει σπίτι του κάποιο από τα σκυλιά που υπάρχουν στο χώρο», αναφέρει η Sarah Wolfgang στην LA Weekly.

Όπως και τα καφέ γάτων, έτσι και αυτό θα έχει κάποιους περιορισμούς. Για λόγους υγιεινής η περιοχή υπηρεσίας και η περιοχή των σκυλιών θα είναι διαχωρισμένες, γεγονός που σημαίνει πως αν κάποιος δεν επιθυμεί να έχει τον σκύλο του παρέα μπορεί να το κάνει. Ακόμα και με αυτό τον τρόπο, όμως, βοηθά τα σκυλιά καθώς οι κόκκοι του καφέ προέρχονται από μια τοπική εταιρεία, την Grounds & Hounds Coffee που δωρίζει το 20% των κερδών της σε ένα τοπικό καταφύγιο.

πηγή:  stogiatro.gr
          γράφει η Μαρία Καραμέτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου