Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Peteat: Σπιτικό φαγητό για σκύλους, τώρα και στην Ελλάδα!

Μια καταπληκτική ιδέα, που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, η Μαντώ και η Ηλέκτρα αποφάσισαν να την κάνουν πράξη τώρα και στην Ελλάδα!


Τα δύο νέα και δραστήρια κορίτσια ξεκίνησαν από την ίδια απλή αφετηρία. Είχαν και οι δύο σκύλους, και ψάχτηκαν λίγο παραπάνω για την διατροφή τους, καθώς οι έτοιμες του εμπορίου δεν τους κάλυπταν ή δημιουργούσαν ακόμα και προβλήματα υγείας στα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Έτσι λοιπόν, συμβουλεύτηκαν κτηνιάτρους, έφτιαξαν ολοκληρωμένα σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά μενού, με υλικά κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και όχι απλώς ζωικά υποπροϊόντα, και δημιούργησαν υπέροχα και απολαυστικά γεύματα για τους τετράποδους φίλους μας, που τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν σε γεύση και ποιότητα ένα δικό μας σπιτικό φαγητό.

Σεφράροντας λίγο στην ιστοσελίδα τους http://www.peteat.gr/  και στην σελίδα τους στο facebook, μπορείτε να μάθετε αναλυτικά όλα τα συστατικά που περιέχονται στα γεύματα, να βρείτε μεγάλη ποικιλία γευμάτων και λιχουδιών για τα σκυλάκια, και να ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη διατροφή των σκύλων μας.
Θα διαπιστώσετε πως οι τιμές των γευμάτων βρίσκονται στο ίδιο ύψος με το κόστος μια καλής ξηράς τροφής, και όλοι γνωρίζουμε πως ακόμα και η καλύτερη ξηρά τροφή περιέχει μόνο ζωικά υποπροϊόντα που καμία σχέση δεν έχουν σε ποιότητα και θρεπτική αξία με το καλό φρέσκο μαγειρεμένο φαγητό.
Η παραγγελία σας μπορεί να γίνει εύκολα, και η παραλαβή των γευμάτων μπορεί να γίνει είτε από το κατάστημα είτε και κατ' οίκον.

Στο Peteat, τα κορίτσια δουλεύουν με μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνουν, και υπόσχονται πως σύντομα θα προσθέσουν και περισσότερα μενού ακόμα και για γάτες. 

Εμείς ελπίζουμε πως το peteat ήρθε για να μείνει, και θα συνεχίσει να προσφέρει μια εναλλακτική και υγιεινή πρόταση διατροφής για τα αγαπημένα μας τετράποδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου