Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο σκύλος που τα έβαλε με μια λεοπάρδαλη και την κέρδισε!

Ήταν βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης όταν σε ένα κτίριο κοντά στο Sanjay Gandhi National Park στο Mumbai της Ινδίας ένας σκύλος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με μία λεοπάρδαλη.
Η λεοπάρδαλη ψάχνοντας για φαγητό μπήκε στο κτίριο που «φύλαγε» ο σκύλος με το όνομα Ρόκι. Αν και πολύ μεγαλύτερη και πιο δυνατή από τον Ρόκ, ο «φύλακας» του κτιρίου άρχισε να γαβγίζει κυνηγώντας την επικίνδυνη λεοπάρδαλη, η οποία σαν… μεγάλη γάτα το έβαλε στα πόδια με την ουρά στα σκέλια.
Την επόμενη ημέρα, οι υπάλληλοι ασφαλείας που είδαν την κασέτα από τις κάμερες δεν πίστευαν στα μάτια τους. Έτσι, αποφάσισαν να αλλάξουν όνομα στον Ρόκ και να τον ονομάσουν Τίγρη, αφού οι τίγρεις είναι το μόνο ζώο της περιοχής που μπορεί να τα «βάλει» με μία λεοπάρδαλη.

Όπως ανέφερε ο Rajan Maykekar, κάτοικος του κτιρίου που δέχθηκε την επίσκεψη της λεοπάρδαλης, ο Ρόκι βρέθηκε χρόνια πριν, όταν ακόμα ήταν μικρό κουτάβι να περιφέρεται στη βροχή. Οι ένοικοι τον λυπήθηκαν και επειδή ήταν αξιαγάπητος του επέτρεψαν να κοιμάται μέσα στο κτίριο.


Δείτε το βίντεο εδώ.

πηγή: lemesospress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου