Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Έφτασαν στην αγκαλιά του Gus Kenworthy τα κουταβάκια από το Σότσι!

Ο Ολυμπιονίκης σκιέρ Gus Kenworthy, έκανε αίσθηση στην διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, όταν αποφάσισε να υιοθετήσει μια οικογένεια μικρών αδέσποτων κουταβιών που βρήκε παρατημένα έξω από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Αυτή του η κίνηση τον έκανε ακόμα πιο γνωστό, και ευαισθητοποίησε ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη πάνω στο πρόβλημα του Σότσι με τα αδέσποτα, και τους "ανορθόδοξους τρόπους" που βρήκε για να το αντιμετωπίσει.

Τι έγινε όμως αφού τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες? 
Μόλις πριν λίγες μέρες τα κουταβάκια που υιοθέτησε ο Gus κατάφεραν να φτάσουν πλέον στην Αμερική, αφού χρειάστηκε μεγάλη αναμονή μέχρι να βγουν οι ειδικές άδειες και να τελειώσουν όλες οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που προέβαλαν οι Ρώσοι, για να βγουν πλέον έξω από την Ρωσία.

Δυστυχώς, τα δύο από τα πέντε κουταβάκια, δεν πρόλαβαν ποτέ να κάνουν αυτό το ταξίδι, καθώς η κακή τους φυσική κατάσταση και η αδυναμία από την ασιτία, τα έκανε πολύ ευάλωτα και έχασαν την μάχη με την ζωή περιμένοντας να φύγουν για την Αμερική.
Όμως η Mama, ο Jake και η Mishka, βρίσκονται πλέον στην αγκαλιά του Gus, ο οποίος τους παρουσίασε πριν λίγες μέρες στην τηλεοπτική εκπομπή Today Show.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου