Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Η γιαγιά από την Λούτσα έχει τους καλύτερους bodyguards!


Η φωτογραφία έρχεται από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Λούτσα... (Αρτέμιδα Αττικής). 
Στην περιοχή, όπως και σε πολλές περιοχές της χώρας, έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά μικροκλοπών (κυρίως χρυσαφικών ή μετρητών μετά από ανάληψη σε ΑΤΜ) με θύματα ηλικιωμένους συνανθρώπους μας (κυρίως ανυπεράσπιστες γριούλες). Φυσικά θύματα μικροκλοπών ή και bulling πέφτουν και παιδιά (π.χ. στην επιστροφή από το σχολείο κλπ). 
H αστυνομία αδυνατεί να αντεπεξέλθει σε όλα αυτά τα περιστατικά και οι συγγενείς των ηλικιωμένων και των παιδιών, δεν μπορούν να είναι πάντα παρόντες. Υπάρχουν όμως κάποιοι, που η αφοσίωση τους είναι απόλυτη, αξιέπαινη, άσπιλη, αμόλυντη και ατέρμονη. 

Δεν είναι άλλοι, από ατους πιο πιστούς συντρόφους του ανθρώπου... δλδ οι σκύλοι. Στην προκειμένη μια ηλικιωμένη κυρία, (σα να λέμε γιαγιά) φροντίζει επειδή ΑΓΑΠΑΕΙ αυτά τα τέσσερα αδεσποτάκια, τα οποία σε αντάλλαγμα για την φροντίδα που παίρνουν, την συνοδεύουν ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ και δεν την αφήνουν από τα μάτια τους ούτε λεπτό...!!! (τρανή απόδειξη η φωτό) 
Και αν θέλει κανένας νταής ας πλησιάσει... Θα τον σκορπίσουν στους πέντε ανέμους... Δείτε τη στάση τους, όσο περιμένουν την κυρία τους να πληρώσει το λογαριασμό της, για να φύγουν μαζί της. 

Αν λοιπόν έχετε αδέσποτα στη γειτονιά σας, (ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν - είναι παγκοσμίου επιπέδου η φήμη μας για το πλήθος των αδέσποτων μας) μπορείτε να ξεκινήσετε να τα φροντίζετε. Λίγο φαΐ, λίγο νερό, έξω από το σπίτι σας και 10€ το χρόνο για τα εμβόλια του μιας και παντού υπάρχει ένας φιλόζωος ή κτηνίατρος που μπορεί να βοηθήσει στον εμβολιασμό του. 
Είναι βέβαιο ότι το σκυλί θα παραμείνει στη γειτονιά, θα την υπερασπίζεται σαν το σπίτι του και θα φυλάει του περίοικους με αυτοθυσία αν χρειαστεί. 
Αν πάλι δεν έχετε σκοπό να πράξετε όπως αυτή η πανέξυπνη και φιλόζωη κυρία προκειμένου να αποκτήσετε δωρεάν (με ελάχιστο κόστος έστω...) προσωπική φρουρά, απλά ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ το μήπως και αφυπνιστεί κάποιος άλλος... Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. 
Και τα αδέσποτα κερδίζουν την στοιχειώδη φροντίδα και τα κλεφτρόνια στα λαγούμια τους.

Theodoros Ntaflos


πηγή: ©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου