Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ike και Denali: δύο αχώριστα αδέλφια!

O John και η Jodie Zeilinga από την Φλόριντα ήθελαν για πολύ καιρό να υιοθετήσουν ένα Χάσκυ. Μια μέρα έτυχε να περάσουν από το τοπικό καταφύγιο και να βρουν εκεί ένα πανέμορφο μεγάλο 8χρονο αρσενικό Χάσκυ, τον Ike.
Τον ερωτεύτηκαν αμέσως και τον πήραν σπίτι την ίδια κιόλας μέρα. Στο καταφύγιο μας ενημέρωσαν πως ο Ike είχε και μια αδελφή την Denali, η οποία είχε υιοθετηθεί μια βδομάδα πριν, και από εκείνη την στιγμή ο Ike έκλαιγε συνεχώς μέσα στο καταφύγιο.

Ο John και η Jodie ζήτησαν τότε από το καταφύγιο, να δώσουν το τηλέφωνό τους στους ανθρώπους που υιοθέτησαν την Denali ώστε να επικοινωνήσουν και να κανονίζουν βόλτες στο πάρκο, ώστε τα δύο αδέλφια να έχουν την δυνατότητα να συναντιούνται και να παίζουν έστω και για λίγες ώρες μαζί.

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας και κανένας δεν είχε επικοινωνήσει με τον John και την Jodie, όταν κάποια στιγμή οι ιδιοκτήτες της Denali τους τηλεφώνησαν, και τους είπαν πως έχουν κάποια σοβαρά προβλήματα και πως αδυνατούν πλέον να κρατήσουν την Denali.
Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο John και η Jodie αποφάσισαν αμέσως να υιοθετήσουν και την Denali, και έτσι κανόνισαν μια συνάντηση στο πάρκο, ώστε να την παραλάβουν.

Όταν έφτασαν στο πάρκο μαζί με τον Ike για να παραλάβουν την Denali, έγιναν μάρτυρες μιας πολύ συγκινητικής στιγμής για τα δύο σκυλιά. Με το που είδαν το ένα το άλλο από μακριά, έτρεξαν να συναντηθούν και με μεγάλο ενθουσιασμό άρχισαν αμέσως τα παιχνίδια.

"Δεν είχα ξαναδεί ποτέ τον Ιke τόσο ευτυχισμένο από την στιγμή που τον υιοθετήσαμε" λέει χαρακτηριστικά η Jodie.
Παρόλο που ήταν πολύ δύσκολο και για τον ιδιοκτήτη της Denali να την αποχαιρετήσει και να την αποχωριστεί, έβλεπε ξεκάθαρα πως η Denali ήταν σε καλά χέρια, και πως αυτή ήταν η καλύτερη κατάληξη γι' αυτή.

Από τότε, έχουν περάσει πια 2 ολόκληρα χρόνια, και ο Ike με την Denali έχουν γίνει αναπόσπαστα μέλη της οικογένειας του John και της Jodie, ζώντας την απόλυτη ευτυχία μαζί τους!

πηγή: theanimalrescuesite.greatergood.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου