Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ελβετοί επισκέπτες στον Φιλοζωικό Σύλλογο Πύργου.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Πύργου Ηλείας, έχει στραφεί τον τελευταίο καιρό και σε βοήθεια και χορηγίες από το εξωτερικό, καθώς οι υπεύθυνοι φορείς του Δήμου αδυνατούν να αναλάβουν την ευθύνη της περίθαλψης και της φροντίδας των αδέσποτων της περιοχής έτσι όπως οφείλουν.

Έτσι λοιπόν, εκτός από τους εθελοντές φιλόζωους και τα μέλη του Συλλόγου, επόμενοι βασικοί χρηματοδότες του Φιλοζωικού Συλλόγου Πύργου, έχουν γίνει οι Ελβετοί, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί από τις διαδικτυακές σελίδες του συλλόγου, και έχουν υιοθετήσει εικονικά κάποια από τα σκυλάκια που φροντίζει ο σύλλογος, και με αυτόν τον τρόπο βοηθούν οικονομικά και στηρίζουν όλες τις προσπάθειες του συλλόγου.


Πρόσφατα κάποιοι από τους Ελβετούς χορηγούς ταξίδεψαν μέχρι την Ελλάδα και επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Φιλοζωικού Συλλόγου Πύργου, έτσι ώστε να γνωρίσουν από κοντά τα σκυλάκια που βοηθούν οικονομικά τόσο καιρό. Φορτωμένοι δώρα για τους τετράποδους φιλοξενούμενους στο καταφύγιο του Πύργου, ήρθαν για να περάσουν τέσσερις μέρες μαζί τους και να… «επαληθεύσουν» την ύπαρξη τους και στην πατρίδα τους.

Για τη συγκεκριμένη επίσκεψη ο σύλλογος έβγαλε και ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρει: «τους ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη τους και το ότι με τη βοήθειά τους, καταφέρνουμε να συνεχίσουμε και να μην αφήσουμε αυτές τις 200 ψυχούλες στον δρόμο».

Στις φωτογραφίες, οι Ελβετοί επισκέπτες στις εγκαταστάσεις του καταφυγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου