Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Η Missy σώζεται μετά από 8 ημέρες εγκατάλειψης στο βουνό.

Η Missy τη στιγμή της διάσωσης
Ένας άντρας με τον γιο του, και τον γερμανικό ποιμενικό τους, την Missy, πήγαν για πεζοπορία στο βουνό Evans του Κολοράντο.
Σε υψόμετρο 4.500 μέτρων, οι πατούσες της Missy γέμισαν φουσκάλες από τα τραχιά βράχια και δεν μπορούσε πια να περπατήσει, και τότε, πατέρας και γιος την παράτησαν στο βουνό και συνέχισαν μόνοι τους την κατάβαση.

Η Missy επέζησε σε αυτό το σημείο παρατημένη για 8 ολόκληρες ημέρες, μέχρι τη στιγμή που την εντόπισε τυχαία ένα ζευγάρι που έκανε πεζοπορία στο βουνό. Η Missy ήταν πολύ αδύναμη και η κατάσταση της υγείας της ήταν πολύ άσχημη, όπως το ζευγάρι κάλεσε βοήθεια και μαζί με μερικούς ακόμα άνδρες κατάφεραν να φτιάξουν ένα αυτοσχέδιο φορείο και να την μεταφέρουν κάτω από το βουνό.

Η κατάστασή της ήταν τόσο άσχημη, που ο κτηνίατρος που την είδε, είπε πως δεν θα τα κατάφερνε αν έμενε έστω και για λίγο ακόμα εκεί.

Ο άντρας με τον γιο του που παράτησαν την Missy στο βουνό έχουν εντοπιστεί και εκτός από όλα τα αρνητικά σχόλια που έχουν δεχθεί, είναι πιθανό να βρεθούν και αντιμέτωποι με τον νόμο για κακοποίηση και παραμέληση ζώου.

Ευτυχώς η Missy παραμένει πλέον ασφαλής στην αγκαλιά των καινούργιων της ιδιοκτητών, του ζευγαριού που την βρήκε στο βουνό.

πηγή: LOTL Rescue

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου