Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Η απίστευτη ιστορία του Oogy!

Η ιστορία και η ζωή του Oogy ξεκίνησε άσχημα, γεμάτη πόνο, αλλά ευτυχώς έχει ένα τρυφερό και αίσιο τέλος!
Οταν ο ιδιοκτήτης του βρήκε τον Oogy, τον βρήκε πεταμένο σε ένα κλουβί, με το πρόσωπο καταδαγκωμένο, κατακκόκινο και πρησμένο, με φαγωμένο το ένα αυτί, πολλές πληγές στα πόδια και με τις αρτηρίες του να κρέμονται έξω από το κρανίο του.
Αμέσως τον πήγε στον κτηνίατρο, και αυτός του εξήγησε πως ο Oogy ήταν ένα "σκυλί - δόλωμα".
Κάποιοι δηλαδή που εκπαίδευαν σκύλους για κυνομαχίες, πετούσαν μέσα σε μια "αρένα" την στιγμή που δύο σκύλοι τσακώνονταν, ένα σκυλί-δόλωμα, για να αγριέψουν πιο πολύ και να μάθουν να δαγκώνουν και να σκοτώνουν ζωντανό θήραμα.
Ο κτηνίατρος εκτίμησε πως το σκυλί πρέπει να βρισκόταν σε αυτή την άθλια κατάσταση με τις ανοιχτές πληγές, κλεισμένο σε ένα κλουβί χωρίς νερό και φαγητό, για μια εβδομάδα περίπου, και κανείς δεν είχε καταλάβει πως κατάφερε και επέζησε.
Ο ιδιοκτήτης του, το αγάπησε από την πρώτη στιγμή, το φρόντισε, το θεράπευσε και πλέον ζει με την οικογένεια του. Οι πληγές του Oogy επουλώθηκαν, όμως το πρόσωπό του παραμένει παραμορφωμένο με μια μεγάλη εμφανή τομή στο πλάι.
Τίποτα από αυτά όμως δεν φαίνεται να ενοχλεί κανέναν στην οικογένεια, και όλοι τον θεωρούν τον πιο όμορφο σκύλο στον κόσμο! 
Και όπως φαίνεται, ο Oogy επιρρέασε και άλλαξε τόσο την ζωή τους, πως ο μπαμπάς κύριος Levin αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο για την ιστορία του Oogy, θέλωντας να ευαισθητοποίησει τον κόσμο σχετικά με τις κυνομαχίες και τα "σκυλιά - δολώματα", και θέλωντας να δώσει ένα ακόμα μάθημα αγάπης και ζωής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου