Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Το παρανυφάκι κουνούσε την ουρά!!

Μία από τις πιο όμορφες ιστορίες μοιράστηκαν δημόσια ο Νίκος και η Αρετή που είχαν υιοθετήσει από το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων ένα κουτάβι, τον Νεοκλή.

 

Ο Νεοκλής είχε βρεθεί με τα αδερφάκια του πεταμένος όπως δεκάδες άλλα αδέσποτα στη χώρα μας. Οι δύο νέοι άνθρωποι που λάμπουν από καλοσύνη και γλυκύτητα είχαν επιλέξει να υιοθετήσουν ένα ζώο και να μην αγοράσουν, να σώσουν μία ψυχή.

 

Η ψυχή που υιοθέτησαν, ο Νεοκλής, έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους όπως θα πρέπει να γίνεται κάθε ζώο που αποκτά κανείς και να μην το αποχωρίζεται για κανέναν λόγο.

 

Στις 28.07.2012 η Αρετή και ο Νίκος αποφάσισαν να δεθούν με τα  αιώνια δεσμά του γάμου και παρανυφάκι φυσικά ήταν ο αγαπημένος τους Νεοκλής, που δεν θα μπορούσε να λείπει από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

 

''Ο Νεοκλής που ήταν το πιο μικροσωμο κουτάβι απο τα αδέλφια του και έτσι η Αρετή τον επέλεξε και τον υιοθέτησε'', αναφέρουν οι εθελοντές του ΚΑΖ.

 

Τελικά ο Νεοκλής έγινε ο πιο μεγαλόσωμος απο τα αδέλφια του και είναι ένας κούκλος!

 

Ακόμα και η πρόσκληση του γάμου είχε θέμα το σκύλο που περιμένει...την νύφη! Ο Νεοκλής έβαλε το καλό του παπιγιόν και περίμενε την ''μαμά'' του για να την παραδώσει επίσημα στον Νίκο, στην μαγευτική Σαντορίνη.

Στο άθλιο τοπίο των καθημερινών εγκαταλείψεων, κακοποιήσεων και δηλητηριασμών ζώων, αυτή η ιστορία δίνει μία ελπίδα για καλύτερο μέλλον, όταν υπάρχουν νέοι άνθρωποι με τόση καλοσύνη.


 

Αρετή & Νίκο σας ευχόμαστε απο τα βάθη της καρδιάς μας να  είσαστε πάντα αγαπημένοι, πάντα καλά! 
Βίον ανθόσπαρτον!


 πηγή: adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου