Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Πασχαλινά bazaar από φιλοζωικά σωματεία σε όλη την Αθήνα.

Κάποια bazaar έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, υπάρχουν ακόμα πολλά όμως που θα γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Καθώς οι Πασχαλινές γιορτές πλησιάζουν, και οι περισσότεροι θα έχουμε να αγοράσουμε διάφορες λαμπάδες και δωράκια, θα ήταν μια καλή ιδέα να επισκεφτούμε κάποιο από τα φιλοζωικά bazaar, και με τις αγορές μας να στηρίξουμε και το πλούσιο έργο που κάνουν όλη τη χρονιά.

Ας δούμε λοιπόν, τι θα συμβαίνει τις επόμενες μέρες στην Αθήνα, και πιο bazaar θα επισκεφτούμε:

1. ΑΘΗΝΑ, ΚΑΖ – Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων
Σαββατοκύριακο 5 & 6 Απριλίου, 10:00 – 20:00
Φιλελλήνων 26, Σύνταγμα (απέναντι από την Αγγλικανική Εκκλησία)


Ο παππούς Χρήστος -σοφός αν και τετράποδος- και τα λοιπά ΚΑΖόσκυλα μας προσκαλούν στο καθιερωμένο Γιουσουρούμ, στο κέντρο της Αθήνας.
Ακούγεται πως οι θείες τους (τρελές είναι αλλά τέλος πάντων) είναι σε πανικό αυτές τις μέρες, μαγειρεύουν, κατασκευάζουν, μαζεύουν από σπίτια πράγματα… και το αλλοπαρμένο, ο Ράστυ, αναρωτιόταν πώς θα βοηθήσει το Μπαζάρ αφού ούτε οι λαμπάδες ούτε τα μπλουζάκια ούτε τα Πασχαλινά διακοσμητικά τρώγονται…
Φέτος, αποφάσισαν να αναστείλουν προσωρινά τους γατοσκυλοκαυγάδες και να προσκαλέσουν ΚΑΙ τις γάτες. Έτσι, συμφώνησαν σε εκεχειρία με τις «Γάτες του Φλοίσβου» που θα συμμετάσχουν και αυτές στο πανηγύρι. . Κι αυτές μια πίκρα είναι, και οι δικές τους θείες προσπαθούν να σώζουν και να στειρώνουν κι όλα αυτά στοιχίζουν χρήματα που δεν έχει κανείς. Και θα έρθουν κι άλλοι φίλοι που φτιάχνουν πρωτότυπες χειροτεχνίες και κατασκευές να τους «πλαισιώσουν», δηλώνει ο ωραιόπληκτος Νιούτον.
Και για όσους δεν παρευρεθούν, δεν έχει ούτε σαλιωμένα φιλιά ούτε ουρές στην πρίζα.



2. ΚΟΡΩΠΙ, Φιλοζωικό Κέντρο Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας
Κυριακή 6 Απριλίου, 10:00-18:00


Πασχαλινά, λαμπάδες, είδη σπιτιού, είδη για όλη την οικογένεια, βιβλία, διακοσμητικά, καλλυντικά κ.λπ. Σε τιμές-έκπληξη.
Πληροφορίες: 210-60.20.202



3. ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΣΠΑΖ (Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ,SPAZ Greece)
Σάββατο 5 Απριλίου, 10:00 – 20:00
Δήμος Ελληνικού, πρώην Αμερικάνικη Βάση.

Λαμπάδες, πασχαλινά είδη, δώρα, τα προϊόντα του ΣΠΑΖ, μεταχειρισμένα, νηστίσιμος μπουφές, σαγκρία και πολλές εκπλήξεις.
Βοηθήστε τον ΣΠΑΖ να συνεχίσει να βοηθά τα αδέσποτα.









4. ΘΗΣΕΙΟ, Stray.Gr – Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων
Κυριακή 6 Απριλίου, 10:00–20:00
Μουσείο Ηρακλειδών, Ηρακλειδών 16, Θησείο (Στάση Metro: Θησείο).


Πασχαλινές λαμπάδες, κοσμήματα και χειροτεχνίες, πεντανόστιμα φαγητά και γλυκά – όλα φτιαγμένα στο χέρι με μεράκι και αγάπη από τους εθελοντές του Stray. Επίσης, βιβλία (καινούργια και μεταχειρισμένα) σε εξαιρετικές τιμές, καθώς και μπλουζάκια, μπρελόκ και όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.gr.
Από την ίδρυσή του ως σήμερα το Stray.gr (ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας) προσφέρει στειρώσεις, εμβολιασμούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα ζώα, καθώς και ενημέρωση, βοήθεια και συμπαράσταση στο ευρύ κοινό ενώ έχει επιτύχει περισσότερες από 2.500 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων και συνεχίζει παρά τις αυξημένες δυσκολίες. Μόνο για το 2013, βοήθησε περίπου 400 αδέσποτα ζώα με στειρώσεις και υιοθεσίες.



5. ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Παλαιού Φαλήρου
Δευτέρα 7 Απριλίου έως Πέμπτη 17 Απριλίου,  

10:00-20:00, Αγίου Αλεξάνδρου 5.

Δώρα, κοσμήματα, διακοσμητικά, τσάντες, είδη ζώων.






 6. ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΣΩ.ΖΩ. (Σωματείο Ζωοφίλων) Σάββατο 12 Απριλίου, 10:00-17:00
Πλατεία Κολωνακίου.


Πασχαλινά δώρα και λαμπάδες, αντικείμενα και βιβλία, παιχνίδια, νόστιμα γλυκά και φαγητά, σας περιμένουν σε μια όμορφη γιορτή με καλή παρέα. Με την παρουσία μας θα ενισχύσουμε τον σκοπό του Σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου