Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Αγαπάμε τα ζώα όσο και το ποδόσφαιρο!

Πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων που ταλανίζει ιδιαιτέρως το Βόλο, την σωστή διαδικασία υιοθεσίας σκύλων και τη θεραπευτική επαφή με τα ζώα, υλοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου, το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014. 
Αποδέκτες, οι μικροί αθλητές αλλά και οι γονείς των τμημάτων υποδομής της σχολής ποδοσφαίρου Α.ΠΟ.Β.

Το πρόγραμμα ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Φιλοζωικού Συλλόγου Βόλου και των υπευθύνων του σωματείου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου. Παρόν στην εκδήλωση ήταν και τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου, οι οποίοι παρακολούθησαν και οι ίδιοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ενημέρωση των εθελοντών του Φιλοζωικού Συλλόγου Βόλου. 

Παρουσία αρκετών τετράποδων φίλων που είχαν την τιμητική τους, οι εθελοντές φιλόζωοι του Συλλόγου ενημέρωσαν με άμεσο τρόπο, σε ένα άτυπο παιχνίδι ερωταπαντήσεων, τους παρευρισκομένους, έλυσαν πολλές απορίες, έφεραν τα ζώα πολύ πιο κοντά στους μικρούς αθλητές, προτρέποντας τους άφοβα να τα χαϊδεύουν ακόμη και να φωτογραφηθούν μαζί τους!



«Ελπίζουμε ότι κάτι έμεινε. Κάτι που έστω και λίγο να άλλαξε τη στάση κάποιων παιδιών για όλα τα ζώα. Κάτι που έκανε και τους μεγαλύτερους να προβληματιστούν και να αναθεωρήσουν αυτά που σκέφτονταν μέχρι τότε» ανέφερε από την πλευρά της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου.

πηγή: Ιστορίες Αδέσποτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου