Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Λαμπάδες που βοηθούν τα αδέσποτα.

Το Πάσχα πλησιάζει και όλοι οι νονοί και οι νονές προμηθευόμαστε σιγά σιγά τα πασχαλινά δώρα και την λαμπάδα για το βαπτιστήρι μας.
Φέτος λοιπόν, προτείνουμε να δωρίσετε στο βαπτιστήρι σας μια διαφορετική, μοναδική λαμπάδα, μια πανέμορφη κατασκευή, φτιαγμένη από τα χέρια φιλόζωων από διάφορα σωματεία της Ελλάδας, και με τα χρήματα αυτά να βοηθήσετε και εσείς με τον τρόπο σας το σοβαρό έργο που κάνουν όλες οι φιλοζωικές ενώσεις στην χώρα μας για τα αδέσποτα και τα εγκαταλειμμένα ζώα.

Δείτε τις όμορφες δημιουργίες τους και μάθετε που και πως μπορείτε να τις προμηθευτείτε:

1.  Χειροποίητες λαμπάδες, κατασκευασμένες με πολλή αγάπη για την ενίσχυση των σκυλάκων του καταφυγίου του Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσίνας μπορείτε να παραγγείλετε μέσω email στο shop@zse.gr.









2. Χειροποίητες λαμπάδες από ζωόφιλους εθελοντές κατασκευάζονται με δώρο μοναδικά μπρελόκ-ζωάκια, πορτοφολάκια, κοριτσίστικα ή αγορίστικα αξεσουάρ αλλά και κολλάρα ή κρεμαστά κολλάρου ζώων. 
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για το Σύλλογο Φιλοζωικής Ρόδου και τα ζώα (σκυλιά και γάτες) που φροντίζει στο Κυνοκομείο Ρόδου. 
Αποστέλλονται ταχυδρομικά σε όλη την Ελλάδα με ελάχιστο κόστος ενώ οι λαμπάδες κοστίζουν 6 ή 10 ευρώ. Παραγγελίες: kmalamatina@gmail.com


3.  Του ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω οι λαμπάδες σώζουν αδέσποτες ψυχές γι' αυτό νονές, νονοί, μαμάδες πάνε με αυτές στις εκκλησιές! 
30 λαμπάδες χειροποίητες, με τιμή 10 ευρώ (αντικαταβολη +5,5 Ε) 
Επικοινωνήστε στο prostatevo@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες και σε ποιά σημεία μπορείτε να τις βρείτε!

 
4.  Λαμπάδες από την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης
Για να κάνετε την παραγγελία σας, πρέπει να στείλετε στο mail Zoofiliki.enosi.ilioupolis@gmail.com το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνσή σας, τον ταχυδρομικό κωδικό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τα αντικείμενα που θέλετε. 
Τιμές 10 ή 8 ευρώ

 




5.  Η Φιλοζωική Κίνηση Μεγάρων-Ν. Περάμου διαθέτει επίσης μοναδικές ζωόφιλες λαμπαδίτσες!  
Πληροφορίες: filozwiki.kinisi@gmail.com







πηγή: adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου