Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Οραματίστηκαν έναν κόσμο χωρίς αδέσποτα, και ζητούν την βοήθεια όλων μας!

Τρεις ελληνίδες,  η Αλεξιάννα Τσότσου, η  Άννη Αγγελοπούλου και η Μαριάνθη Ζαμπέτα βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να μαζέψουν χρήματα και να μπορέσουν να βοηθήσουν πολλά αδέσποτα γατάκια και σκυλάκια, που φροντίζουν και οι ίδιες, αλλά και πολλοί ακόμα φιλόζωοι σε όλη την Ελλάδα.

Δημιούργησαν μια καμπάνια στο indiegogo, το παγκόσμιο site στο οποίο όποιος θέλει μπορεί να ανεβάσει το δικό του όραμα και να ζητήσει οικονομική βοήθεια. 
Εκείνες οραματίστηκαν έναν κόσμο χωρίς αδέσποτα και ζητούν τη βοήθεια όλων μας.

 Έστω και ένα ευρώ είναι σημαντικό, έστω και ένα ζωάκι παραπάνω να σωθεί, αυτή η προσπάθεια θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Στην καμπάνια που θα δείτε εδώ: http://www.indiegogo.com/projects/help-us-save-the-strays-in-greece 
θα βρείτε αναλύτικες πληροφορίες για την κατάσταση των αδέσποτων στην Ελλάδα και για το κόστος που απαιτεί η διάσωση ενός σκύλου ή γάτας, κόστος που καθιστά αδύνατη την ανάληψη μιας τέτοιας προσπάθειας από λίγα άτομα. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα. 

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε άμεσα, μπορείτε να προσφέρετε από ένα ευρώ μέχρι και πιο σημαντικά ποσά, μέσα από διάφορες δράσεις που προτείνονται μέσα από την καμπάνια. Όσοι πάλι δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να προσφέρετε κάτι άμεσα, μπορείτε να κοινοποιήσετε την καμπάνια σε γνωστούς και φίλους που θα ήθελαν και θα μπορούσαν να συνεισφέρουν.

Η καμπάνια διαρκεί 2 μήνες, και έχουν μείνει ακόμα 56 μέρες για να ολοκληρωθεί και να μαζευτεί ένα σημαντικό ποσό που θα μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά τα ζώα. Όσοι ενδιαφέρεστε λοιπόν, μπείτε και ενημερωθείτε άμεσα, ώστε να ενισχύσουμε όλοι, όσο μπορούμε, αυτόν τον σημαντικό σκοπό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου