Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Dogs dining in a busy restaurant: απλά απολαυστικό!!

Η Charlotte και ο Kristian Septimius Krogh από την Δανία, έφτιαξαν ένα απολαυστικό βίντεο σε συνεργασία με τα δύο σκυλιά τους, ένα Labrador και ένα Broholmer (μια παλιά Δανέζικη ράτσα).
Σύμφωνα με το σενάριο, τα δύο σκυλιά περιμένουν υπομονετικά σε ένα πολυάσχολο εστιατόριο μέχρι να σερβιριστούν. Παρόλη την αναμονή, το μόνο που σερβίρονται τελικά είναι ένα πιάτο φαγητό, το οποίο τρώνε σιγά σιγά "κουβεντιάζοντας", και ποτέ κανείς δεν τους φέρνει λίγο νερό παρόλο που αυτά το ζητάνε με κάθε ευκαιρία!

Πολλοί βλέποντας το βίντεο αναρωτήθηκαν αν τα σκυλιά δυσκολεύτηκαν ή αναγκάστηκαν με τη βία να το κάνουν, ή μήπως ακόμα χτήπησαν με τα πιρούνια. Οι ιδιοκτήτες τους όμως μας διαβεβαιώνουν, πως τα σκυλιά ήταν απολύτως συνεργάσιμα και το απόλαυσαν και αυτά εξίσου. Αρκετές φορές πριν το γυρίσουν, είχαν κάνει πρόβες το ίδιο σκηνικό χρησιμοποιώντας πλαστικά αντικείμενα, και έτσι και τα σκυλιά αλλά και οι κρυμμένοι άνθρωποι κατάλαβαν γρήγορα και ήταν απόλυτα σίγουροι για το τι έπρεπε να κάνουν στο τελικό γύρισμα.
Επίσης η "σερβιτόρα" μιλούσε συνεχώς στα σκυλιά κατά την διάρκεια του γυρίσματος και τα ενθάρρυνε. Γενικά τα σκυλιά είναι εκπαιδευμένα, ξέρουν να ακούν εντολές όπως το "κάτσε", "ακίνητος" και "περίμενε", οπότε η συνεργασία ήταν πολύ εύκολη.
Το τελικό γύρισμα έγινε με την μια και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου μοντάζ. Ο συντονισμός των σκύλων με τις χειρονομίες δεν ήταν προσχεδιασμένος, καθώς τα χέρια ακολουθούσαν τις κινήσεις και τις εκφράσεις των σκύλων, και αντιδρούσαν ανάλογα, με την βοήθεια των οδηγιών της "σερβιτόρας".

Καθίστε χαλαρά στην καρέκλα σας, και για τα επόμενα 7 λεπτά, διασκεδάστε με αυτό το απολαυστικό βίντεο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου