Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Βιάστηκε & σκοτώθηκε από άνθρωπο ο 4χρονος, και όχι από αδέσποτα, αναφέρει ευρωβουλευτής της Ρουμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συζητιούνται έντονα στη Ρουμανία και δημοσιεύονται σε Ρουμανικά ΜΜΕ το 4χρονο παιδί που βρέθηκε νεκρό -υποτίθεται από άγρια αδέσποτα σκυλιά- στην πραγματικότητα βιάστηκε και σκοτώθηκε από παιδόφιλο ενώ οι συγγενείς του για να καλύψουν τις πράξεις του έριξαν το... φταίξιμο σε αδέσποτα σκυλιά!
 
Έτσι ο Δήμος αποφάσισε και διέταξε την ''ευθανασία'' των περίπου 65.000 αδέσποτων, για τα οποία δεν έχει λάβει ποτέ μέτρα μέριμνας, όπως στείρωση, δίνοντας αμοιβή όπως λέγεται 48 ευρώ σε όποιονσκοτώνει αδέσποτο σκύλο.
 
Οι εικόνες φρίκης που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες από τη Ρουμανία με σκυλιά να πιάνονται με κάθε τρόπο, με βία και να δολοφονούνται με όπλα και ό,τι άλλο έχουν στη διάθεση τους οι δολοφόνοι τους φαίνεται να είναι ένα καλοστημένο έγκλημα για να καλυφθεί το πρόβλημα της παιδεραστίας στη χώρα, όπως συζητιέται έντονα!
 
Ο Ευρωβουλευτής Corneliu Vadim Tudor τονίζει ότι όλη η επίθεση εναντίον των αδέσποτων έγινε υπό την πίεση της κοινής γνώμης και με δικαιολογία το θάνατο του 4χρονου!
 
Ο γιατρός που έκανε την νεκροψία στο 4χρονο παιδί είναι Παλαιστίνιος και ομολόγησε ότι τον πίεσαν πάρα πολύ για την αναφορά του και δεν βασίστηκε απόλυτα σε ιατρικές αλήθειες.
 
''Πώς δουλεύει? Πυροδοτείς το θυμό, τα επίπεδα για αίμα και το σοκ είναι ψηλά και έτσι βλέπουν ως ενόχους τα σκυλιά. Δεν λέω ότι είναι 100% αλήθεια αλλά αυτό λέγεται στους κύκλους των μυστικών υπηρεσιών και όχι μόνο'' ανέφερε ο ευρωβουλευτής.
 
''Το παιδί φέρεται να βιάστηκε, να δολοφονήθηκε και να πετάχθηκε νεκρό'', τόνισε ο ευρωβουλευτής όχι τόσο για να υπερασπιστεί τα αδέσποτα που δολοφονούνται καθημερινά στη Ρουμανία αλλά για να τονίσει ότι άλλη μία υπόθεση παιδοφιλίας στην Ρουμανία θα μείνει ατιμώρητη!
 
Ο ευρωβουλευτής μάλιστα αναρωτήθηκε πού ήταν τα άλλα παιδιά με τα οποία υποτίθεται ότι έπαιζε ο 4χρονος όταν του επιτέθηκαν τα αδέσποτα σκυλιά. Γιατί δεν υπάρχει κανείς να πει ότι παίζαμε και ήρθε μία αγέλη άγριων σκύλων και μας επιτέθηκε; 
 
Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να συνάδει με την έως τώρα εχθρική στάση της Ρουμανίας απέναντι στα αδέσποτα αφού από το 2010 έχουμε αναδείξει στο adespoto.gr έρευνες ξένων φιλοζωικών οργανισμών που αποκάλυψαν αισχρή μεταχείριση ζώων σε κυνοκομεία.
 
πηγή: adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου