Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Υιοθέτησε μια "μοναδική ράτσα"!

Στην Κόστα Ρίκα, ένα ιδιωτικό καταφύγιο ζώων, που αναλαμβάνει να μαζέψει τα αδέσποτα σκυλιά να τα στειρώσει και να τα προωθήσει για υιοθεσία, βρήκε έναν καταπληκτικό τρόπο για να αυξήσει τον αριθμό των υιοθεσιών.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους του καταφύγιου, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν ένα ζώο, προτιμούν όμως αυτό το ζώο να είναι "ράτσας" και όχι ημίαιμο (μίξη από διάφορες ράτσες δηλαδή), όπως είναι το 94% των αδέσποτων που φιλοξενούν.

Μάζεψαν λοιπόν κτηνίατρους και άλλους ειδικούς, επεξεργάστηκαν το κάθε σκυλί ξεχωριστά, βρήκαν τα χαρακτηριστικά που έχει πάρει από κάθε ράτσα, και δημιούργησαν εκατοντάδες καινούργιες "μοναδικές" ράτσες σκύλων!
Ετσι το κάθε αδέσποτο, απέκτησε την δική του ράτσα, καταγράφηκε, φωτογραφήθηκε, και πλέον έχει την πολυτέλεια να είναι ίσως ο μοναδικός εκπρόσωποςτης συγκεκριμένης ράτσας, που μπορεί να την βρει κανείς μόνο σε αυτό το καταφύγιο της Κόστα Ρίκα!


Μετά την καταγραφή, οι υπεύθυνοι του καταφύγιου ξεκίνησαν μια μεγάλη καμπάνια, με αφίσες στους δρόμους, διαφημιστικά στην τηλεόραση, αναρτήσεις στο facebook κλπ, ενημερώνοντας τον κόσμο για αυτές τις καινούργιες ράτσες σκύλων.

Το αποτέλεσμα μετά από 45 μέρες μόνο, ήταν να τους ακολουθήσουν πάνω από 500.000 άνθρωποι στο facebook, οι υιοθεσίες των ζώων να αυξηθούν κατά 1.400% (!!!!!) και το καταφύγιο πλέον να γίνει 100% αυτόνομο και ανεξάρτητο, έτοιμο να προσφέρει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες στα αδέσποτα ζώα, μετά την προσφορά εκατοντάδων χορηγιών.

Η ιδέα τους ήταν καταπληκτική, το αποτέλεσμα  της καμπάνιας μοναδικό, και το βιντεάκι που ακολουθεί είναι πραγματικά υπέροχο και συγκινητικό!
Δείτε το: http://www.wimp.com/adoptdogs/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου