Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Εκατοντάδες σκυλιά κυνομαχιών διασώζονται και γνωρίζουν φροντίδα και αγάπη για πρώτη φορά!

Πρόσφατα έγινε μια μεγάλη επιχείρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες, και η αστυνομία εισέβαλλε σε μια από τις μεγαλύτερες παράνομες φάρμες που διατηρούν σκύλους για κυνομαχίες. Εκεί μέσα βρήκαν εκατοντάδες άμοιρα ζώα, κουτάβια και μεγάλα, να ζουν σε άθλιες συνθήκες, τραυματισμένα, φοβισμένα, ταλαιπωρημένα, ψυχικά ακρωτηριασμένα! 

Το κουτάβι της φωτογραφίας ήταν μόλις οχτώ εβδομάδων και ζύγιζε δυο κιλά, όταν το βρήκαν δεμένο με μια βαριά αλυσίδα και ξεχασμένο χωρίς νερό στον ήλιο. Τώρα είναι ένα από τα 253 σκυλιά κυνομαχιών που φιλοξενούνται πλέον σε ειδικές εγκαταστάσεις προστασίας και αποκατάστασης ζώων, κάπου στην Αμερική. Οι αρχές κρατούν την διεύθυνση των εγκαταστάσεων μυστική, καθώς φοβούνται πως οι οργανωτές κυνομαχιών ενδέχεται να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις και να κλέψουν και πάλι τα σκυλιά. 

Όλα αυτά τα σκυλιά που διασώθηκαν, γνώρισαν μόνο πόνο, φόβο και κακία όσο βρίσκονταν στα χέρια των οργανωτών κυνομαχιών. Στο κέντρο αποκατάστασης γίνεται προσπάθεια να επουλωθούν τα τραύματά τους, σωματικά και προ πάντων ψυχικά… 

Συγκλονιστικό βίντεο!

ΒΙΝΤΕΟ: http://www.cnn.com/video/data/2.0/video/bestoftv/2013/09/14/ac-dnt-tuchman-dogfighting-victims-rescued.cnn.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου