Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Σπαρακτικό βίντεο την στιγμή της εγκατάλειψης ζώου από τον ιδιοκτήτη του.

Οι σκύλοι έχουν μια "έκτη" αίσθηση και μπορούν να αντιληφθούν από την γλώσσα του σώματός μας, την διάθεση μας και την πρόθεση να κάνουμε κάτι, πολύ πριν καν εμείς κουνηθούμε. Έτσι μπορούν να καταλάβουν πότε σηκωνόμαστε από την καρέκλα για να τους πάμε βόλτα, πότε ετοιμαζόμαστε να τους δώσουμε μια λιχουδιά, και πότε.... σταματούν να είναι πια επιθυμητά και η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από το σπαρακτικό βίντεο που θα δείτε, και την αντίδραση της Ginger,  μιας πανέμορφης πιτμπουλίνας, την στιγμή που ο ιδιοκτήτης της αποφασίζει πως δεν την θέλει άλλο πια και δεν θέλει να τη φροντίζει άλλο, και την πηγαίνει και την παρατά σε ένα καταφύγιο, δίνοντας μάλιστα εντολή να της κάνουν ευθανασία!
Η Ginger, παρόλο που πηγαίνει κάπου με λουρί με τον μέχρι στιγμής ιδιοκτήτη της, διαισθάνεται την άσχημη κατάσταση, αρνείται να περπατήσει, και αφού ο ιδιοκτήτης της την σέρνει κυριολεκτικά μέσα στο καταφύγιο, εκείνη κουρνιάζει σε μια γωνιά απελπισμένη τρέμοντας από τον φόβο της.
Το περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερα γιατί έτυχε κάποιοι εθελοντές να βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στο καταφύγιο με μια κάμερα, και η στιγμή είναι πραγματικά συγκλονιστική.

Το παρήγορο είναι, πως τελικά η σκυλίτσα όχι μόνο δεν θανατώθηκε, αλλά η ίδια η κοπέλα που κινηματογράφησε την εγκατάλειψή της, λίγες μέρες αργότερα την πήρε σπίτι της να την φιλοξενήσει εκεί, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια που θα την υιοθετήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου