Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Διεθνής Εκθεση Γάτας στις 2 και 3 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο President.

Με δόγμα  « το πάθος μας, οι γάτες»  ιδρύθηκε το μη κερδοσκοπικό σωματείο του συλλόγου εκτροφέων γάτας  Ελλάδος με το  διακριτικό όνομα Felina τον Ιανουάριο του 2013.
Τα ιδρυτικά του μέλη απαρτίζονται από εκτροφείς οι οποίοι πραγματοποιούν  υποδειγματική εκτροφή με απόλυτο σεβασμό προς τις γάτες τους σε συνθήκες σπιτιού. 

Η Felina είναι μέλος της Παγκόσμιας  Ομοσπονδία γατών WCF, (World cat federation), που της δίνει το δικαίωμα να εκδίδει γενεαλογικούς χάρτες (pedigree)  και να διεξάγει διεθνείς εκθέσεις. Όλα τα πιστοποιητικά πρωταθλημάτων, τίτλους και pedigree που εκδίδει αναγνωρίζονται διεθνώς  από όλες τις υπόλοιπες επίσημες ομοσπονδίες. 

Στις 2 και 3 Νοεμβρίου, η Felina με Μέγα χορηγό την εταιρία τροφών Leonardo, διοργανώνει την 1η και 2η Διεθνή Εκθεση Γάτας, στο ξενοδοχείο President, στην Αθήνα. Μια έκπληξη περιμένει όλους όσους θα έρθουν στη 1η και 2η διεθνή έκθεσης μορφολογίας γάτας. Aαναμένεται η διεθνής αναγνώριση της εθνικής μας φυλής “Γάτα Αιγαίου” από τον γενικό γραμματέα της WCF  Κ. Andrea  Möbius

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης θα συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Γάτας σε μία προσπάθεια να ενημερώσει τους επισκέπτες τις έκθεσης για τις υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη απέναντι στο κατοικίδιό του και στο τι θα πρέπει να γνωρίζει κάποιος πριν αποκτήσει ένα κατοικίδιο.

Παράλληλα, κάποιες από τις εγκαταλελημέμενες γάτες που φιλοξενεί η ΖΕΗ θα παρευρίσκονται στην έκθεση σε μία προσπάθεια να βρεθούν οικογένειες για να τις υιοθετήσουν. 

Αν είστε λάτρεις των ζώων και ειδικά της γάτας, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δείτε από κοντά και να γνωρίσετε αυτά τα υπέροχα πλάσματα και γιατί όχι να προσθέσετε ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας, δίνοντας την ευκαιρία σε ένα αδεσποτάκι να βρει ένα παντοτινό σπιτικό. 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο President, Λεωφόρος Κηφισίας 43 από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα. 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.felinagreece.gr 
Σας περιμένουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου