Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων γατιών από την Animal Action.

Στο πλαίσιο του προγράμματος στειρώσεων των αδέσποτων που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά με την συνδρομή της WIND, η οργάνωση ANIMAL ACTION αποφάσισε να στειρώσει εντελώς δωρεάν (!) 50 γάτες με ορισμένες όμως προϋποθέσεις.
 
Η ανακοίνωση της οργάνωσης αναφέρει χαρακτηριστικά:

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η WIND μας βοηθάει να βοηθήσουμε στην πράξη αδέσποτα ζώα στην Αττική. Όπως κάθε χρόνο, τοπικά φιλοζωικά σωματεία συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Φέτος όμως, παίρνουμε την πρωτοβουλία να βοηθήσουμε και τους φιλόζωους που μάχονται για την προστασία των αδέσποτων ζώων εκτός οργανωμένων φιλοζωικών σωματείων. Προσφέρουμε λοιπόν 50 δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων γατών. 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής για τους εθελοντές φιλόζωους είναι οι εξής:

- Να φροντίζουν μεγάλο αριθμό γατών στην Αθήνα ή στον Πειραιά (μεγαλύτερος από πέντε γάτες) σε καθημερινή βάση
- Να είναι διατεθειμένοι να στειρώσουν –κατά προτεραιότητα- τα θηλυκά ζώα και να τα μεταφέρουν στους κτηνίατρους με τους οποίους συνεργαζόμαστε
- Να στείλουν εκ των προτέρων φωτογραφίες της αποικίας που φροντίζουν και να είναι διατεθειμένοι να φωτογραφίσουν τα ζώα αφότου έχουν στειρωθεί

Αν είστε εσείς ένας τέτοιος εθελοντής ή αν γνωρίζετε κάποιον που ασχολείται με τις γάτες και χρειάζεται βοήθεια, τότε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210 384 00 10 ή στο e-mail: info@animalactiongreece.gr. ή να κοινοποιήσετε την συγκεκριμένη ανακοίνωση. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει ιδιόκτητες γάτες.

Περισσότερες πληροφορίες και στην σελίδα της ANIMAL ACTION στο Facebook


πηγή: petfriends.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου