Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ο Pierce Brosnan και ο Cesar Millan προωθούν την καμπάνια στείρωσης των αδέσποτων στην Καλιφόρνια.


Στα πλαίσια της καμπάνιας που έχει ξεκινήσει η Καλιφόρνια για την προώθηση των στειρώσεων των αδέσποτων της πολιτείας, γνωστοί σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο διάσημος ηθοποιός Pierce Brosnan και ο τηλεοπτικός "γητευτής των σκύλων" Cesar Millan, αναλαμβάνουν δράση για να βοηθήσουν να μειωθεί ο αριθμός των σκυλιών και γατιών που καταλήγουν στα καταφύγια κάθε χρόνο.

Ο Pierce Brosnan σχεδίασε ο ίδιος μια πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου, και όσα χρήματα μαζευτούν από την αγορά αυτή της πινακίδας θα διατεθούν για την στείρωση αδέσποτων ζώων. 

Ο Cesar Millan εκτός από τις ομιλίες και τις συνεντεύξεις που δίνει στα media για να τονίσει την αναγκαιότητα της στείρωσης των αδέσποτων, αγόρασε ο ίδιος ένα μεγάλο αριθμό από αυτές τις πινακίδες κυκλοφορίας για να τις μοιράσει στην οικογένειά του και σε όλους τους εργαζόμενους στο "Dog Psycology Center" του οποίου είναι ιδιοκτήτης.

"Ο πιο ανθρώπινος τρόπος για να μην σκοτώνουμε τα ζώα, είναι να τα στειρώνουμε. Όταν κάθε χρόνο θανατώνονται 4 με 5 εκατομμύρια αδέσποτοι σκύλοι στα καταφύγια όλης της χώρας, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως έχουμε καταντήσει μια "αναλώσιμη" κοινωνία" ανέφερε ο Millan στην συνέντευξη τύπου που έδωσε γι' αυτό το θέμα. 
"Για μένα, η καμπάνια για την στείρωση των αδέσποτων είναι τόσο σημαντική όσο η καμπάνια για την ζώνη ασφαλείας. Σώζει ζωές!"

Η κάθε πινακίδα κυκλοφορίας σχεδιασμένη από τον Pierce Brosnan με το μήνυμα για την στείρωση των αδέσποτων, θα πωλείται για 50$, και τα 40$ από αυτά θα πηγαίνουν κατευθείαν στο πρόγραμμα στειρώσεων των ζώων.


πηγή: usmagazine.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου