Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Καλόγριες υιοθέτησαν 9χρονο πίτμπουλ επειδή "κανείς άλλος δεν θα το ήθελε"!

Την προηγούμενη εβδομάδα, τρεις καλόγριες από το Nyack της Νέας Υόρκης πήγαν στο τοπικό καταφύγιο ζώων με έναν και μόνο σκοπό: να υιοθετήσουν έναν σκύλο που κανείς άλλος δεν τον θέλει!

Όταν οι γυναίκες συνάντησαν την Remy, ένα 9-χρονο πίτμπουλ που ήρθε στο καταφύγιο πριν τρεις μήνες περίπου, κατάλαβαν αμέσως πως αυτός ήταν ο σκύλος που έψαχναν.
"Ήθελα να φέρω έναν σκύλο στο σπίτι, που θα του γινόταν ευθανασία αν κάποιος δεν τον έπαιρνε", είπε η αδελφή Veronica Mendez. "και μόλις είδα στην ταμπέλα πως είναι 9 χρονών, είπα αμέσως, Βιρτζίνια, αυτό ακριβώς θέλουμε, γιατί κανένας άλλος δεν πρόκειται να την θελήσει."

Ο υπεύθυνος του καταφυγίου, είπε πως ξαφνιάστηκε από την επιλογή των καλογρεών, καθώς είναι όλες τους πάνω από 70 ετών, και καμιά τους δεν δίστασε να υιοθετήσει ένα πίτμπουλ.
"Ο περισσότερος κόσμος έχει παρεξηγήσει τα πίτμπουλς" λέει ο υπεύθυνος του καταφυγίου, "αλλά η Remy είναι πολύ τρυφερή προς τις καλόγριες, και ειδικά με την αδελφή Βιρτζίνια, η οποία περπατάει με μπαστούνι. Η Remy περπατάει δίπλα της τόσο ήρεμα και αργά, και προσέχει το κάθε της βήμα!"

Τώρα πια η Remy απολαμβάνει το καινούργιο της σπίτι στο "Sisters of Our Lady of Christian Doctrine", παρέα με τις τρεις καλόγριες, οι οποίες είναι ενθουσιασμένες μαζί της.
"Η Remy έφερε ξανά την χαρά μέσα στο σπίτι! Είχαμε σκύλο και πριν την Remy, για 7 ολόκληρα χρόνια, ο οποίος πέθανε ξαφνικά πριν λίγο διάστημα, και βυθιστήκαμε όλες στην θλίψη. Νομίζω πως η Remy είναι η πιο αντάξια διάδοχος που θα μπορούσαμε να έχουμε!" λέει η αδελφή Βιρτζίνια.


πηγή: huffingtonpost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου