Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Κλείδωσαν τα κουτάβια στην κουζίνα και τα παράτησαν εκεί να πεθάνουν από την πείνα!

Οκτώ κουτάβια αναγκάστηκαν να φάνε το ένα το άλλο για να επιβιώσουν, όταν οι ιδιοκτήτες τους τα κλείδωσαν μέσα στην κουζίνα και τα παράτησαν εκεί μέσα να πεθάνουν από την πείνα!
 

Το περιστατικό έγινε στο Leicestershire της Αγγλίας, και οι δράστες ήταν η μαμά της οικογένειας, Sam Hessin ετών 39, και οι δύο γιοί της, ο Damon και ο Hazel, 22 και 18 ετών αντίστοιχα.
Η οικογένεια αποφάσισε να κλειδώσει τα οκτώ άτυχα κουτάβια στην κουζίνα στο υπόγειο του σπιτιού επειδή αυτά γάβγιζαν και δάγκωναν, και δεν ήξεραν πως να τα αντιμετωπίσουν. Στην συνέχεια η μητέρα απαγόρευσε στα παιδιά της να μπουν ξανά στην κουζίνα και μαγείρευαν ότι ήθελαν μέσα στο καθιστικό.

Οι αξιωματικοί που μπήκαν μέσα στο σπίτι και βρήκαν τα κουφάρια των κουταβιών, αναφέρουν χαρακτηριστικά: "Η μυρωδιά ήταν ανυπόφορη! Τα περιττώματά τους είχαν καλύψει όλο τον χώρο. Είναι προφανές πως ο χώρος δεν είχε καθαριστεί καθόλου για μήνες, ίσως και για χρόνια!
Είναι φανερό πως τα κουτάβια υπέφεραν έναν αργό και βασανιστικό θάνατο. Κάποια κατάφεραν να επιβιώσουν λίγο περισσότερο τρώγοντας κάποια άλλα!"

Με το που μπήκαν στο δωμάτιο, είδαν αμέσως 6 κουτάβια  Staffordshire Bull Terrier, να βρίσκονται νεκρά πάνω σε ένα στρώμα γεμάτο από ούρα, και μετά από έρευνα, κατάφεραν να εντοπίσουν τα οστά και τα κρανία δύο ακόμα κουταβιών μέσα στον χώρο. Όλα βρίσκονταν σε προχωρημένη σήψη. Κτηνίατρος που τα εξέτασε στην συνέχεια, διαπίστωσε πως τα κουτάβια πρέπει να ήταν 6 μηνών περίπου όταν πέθαναν.

Οι γείτονες αναφέρουν πως άκουγαν τα βράδια τα κουτάβια να κλαίνε, να γαυγίζουν, και να γρατζουνάνε τους τοίχους. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτό συνέβαινε επειδή αυτά πέθαιναν από την πείνα.

Το θέαμα ήταν τόσο αποκρουστικό που και οι ίδιοι οι αστυνομικοί όταν έβγαιναν από τον χώρο ήταν με δάκρυα στα μάτια.

Παρόλα αυτά, οι δράστες δεν βρίσκονται στην φυλακή. Και στους τρεις αποδόθηκαν χαμηλές ποινές, ένα μικρό πρόστιμο και φυλάκιση με αναστολή. Και φυσικά τους απαγορεύτηκε να ξανά αποκτήσουν οποιοδήποτε ζώο στο μέλλον. 
Πολλοί πιστεύουν πως η ποινή που τους επιβλήθηκε ήταν πολύ μικρή, και πως στην ουσία οι δράστες την γλύτωσαν χωρίς ουσιαστική τιμωρία.




πηγή: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου