Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Γατο-μαμά υιοθετεί και θηλάζει κουταβάκι!

Όταν μια αδέσποτη γατο-μανούλα αναλαμβάνει να θηλάσει ένα αδέσποτο κουταβάκι μιας μόλις ημέρας, τότε καταλαβαίνουμε το πραγματικό νόημα της οικογένειας.

Η τρυφερή αυτή ιστορία υιοθεσίας συνέβη στο Κλίβελαντ (ΗΠΑ). Πριν από έξι μήνες η γατούλα, ονόματι Lurlene, είχε γεννήσει τέσσερα γατάκια. Την ίδια περίοδο, ένας εθελοντής της τοπικής φιλοζωικής οργάνωσης Animal Protective League (APL) βρήκε στο δρόμο (συγκεκριμένα σε ένα γκαράζ σπιτιού) ένα πιτμπουλάκι μιας μόλις ημέρας, το οποίο ήταν βρώμικο και γεμάτο ψύλλους.

Έψαξε την μητέρα του, αλλά δεν τη βρήκε. Έτσι αποφάσισε να πάρει το σκυλάκι.

Οι εθελοντές της APL αποφάσισαν να βάλουν το κουταβάκι -που ονομάστηκε Noland- μαζί με τα γατάκια της Lurlene, ώστε να θηλάσει μαζί τους.

Εν τω μεταξύ, αργότερα την ίδια ημέρα βρέθηκε και η μητέρα του Noland, η Molly, να αναζητά εναγωνίως το εξαφανισμένο παιδάκι της. Ο κηδεμόνας της, ο οποίος αργότερα καταδικάστηκε για παραμέληση ζώου, την είχε αλυσοδεμένη στην πίσω αυλή.

Εφόσον, λοιπόν, η Molly δεν μπορούσε να φροντίσει τον Noland, οι εθελοντές αποφάσισαν να τον αφήσουν με την Lurlene και τα γατάκια της, μέχρι να μεγαλώσει και να τον δώσουν για υιοθεσία.

"Ο Noland ταίριαξε τόσο πολύ με την γατο-οικογένεια, που καμιά φορά χρησιμοποιούσε και την άμμο της γάτας" λέει η Judy Hunter της APL.

Αργότερα, ο Noland φιλοξενήθηκε προσωρινά σε ένα σπίτι με κουταβάκια της ηλικίας του για να μάθει να συμπεριφέρεται ως σκύλος!


πηγή: Ανθρωπος και Σκύλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου