Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Κρήτη: Δύο περιστατικά αποτρόπαιης βίας μέσα σε μια μέρα!

Σε μια μόνο μέρα δημοσιεύτηκαν δυο φρικιαστικές ειδήσεις, που αφορούν δολοφονίες ζώων στην Κρήτη. 

Και εμείς, μετά από όλα αυτά, συνεχίζουμε να αναρωτιόμαστε... από που γεννιέται τόση βία άραγε? Ποιά σκέψη οδηγεί αυτά τα αρρωστημένα μυαλά σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις?


Περιστατικό 1
Στην Σητεία της Κρήτης, και συγκεκριμένα στο χωριό Ζήρος, κάποιο ανώμαλο τέρας αποκεφάλισε ένα κουτάβι 6 μηνών και το άφησε έξω από την πόρτα της ιδιοκτήτριας του. 
Η ιδιοκτήτρια υποψιάστηκε αμέσως ποιος μπορεί να είναι ο δράστης, ένας άνδρας με τον οποίον είχαν διαφορές, του τηλεφώνησε, και σε ανοιχτή ακρόαση με παρουσία ενός ακόμη μάρτυρα, ο δράστης όχι μόνο ομολόγησε στην γυναίκα την πράξη του, αλλά την απείλησε λέγοντας, "τα ίδια θα πάθετε και εσείς!"
Ο δολοφόνος έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του, και αναμένεται η αυτόφωρη σύλληψή του από την αστυνομία. 
Έγινε αμέσως καταγγελία στην αστυνομία από την γυναίκα και τον μάρτυρα, και πλέον ο δράστης αναζητείται για να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτόφωρου.
 

Περιστατικό 2
Στις Μουρνιές της Ιεράπετρας, κοντά στα νεκροταφεία του Νεροκούρου, κάποιος ασυνείδητος γέμισε την περιοχή με φόλες, με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν μέχρι στιγμής επτά σκύλοι, εκ των οποίων ο ένας ήταν δεσποζόμενος.
Τα πρώτα τέσσερα ζώα βρέθηκαν νεκρά στην μέση και την άκρη του δρόμου από περαστικούς νωρίς το πρωί, και λίγο αργότερα βρέθηκαν και τρια ακόμα.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο Δήμος για την περισυλλογή τους, αλλά οι δράστες για μια ακόμα φορά είναι άγνωστοι και συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου