Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Έκκληση για να κριθούν παράνομα τα βασανιστήρια των ζώων στην Κίνα.

Είναι γεγονός πως στην Κίνα συμβαίνουν τρομερά πράγματα σχετικά με τα ζώα, τον βασανισμό και την θανάτωσή τους. Ολοι εμείς οι δυτικοί, νομίζω αναρωτιώμαστε πως είναι δυνατόν αυτός ο λαός να φέρεται τόσο άκαρδα και τόσο σκληρά σε ζωντανά ζώα!
  
Τα παραδείγματα της βαναυσότητας είναι πολλά. 
Οι Κινέζοι ως λαός εντάσσουν τους σκύλους μέσα στο διαιτολόγιό τους, και πιστεύουν πως όσο πιο επίπονο και βασανιστικό θάνατο έχουν αυτά τα ζώα, τόσο πιο νόστιμο γίνεται το κρέας τους, λόγω της αδρεναλίνης που εκκρίνουν την στιγμή του βασανισμού! 
Επίσης υπάρχει μια μεγάλη βιομηχανία γούνας στην Κίνα, όπου όλοι γδέρνουν τα ζώα όταν αυτά είναι ακόμα ζωντανά και σφαδάζουν. Τα βασανιστήρια και οι φρικτές καταστάσεις που λαμβάνουν μέρος στα σφαγεία, είναι πέρα από κάθε ανθρώπινη λογική.

Το παράλογο είναι πως ακόμα, όλα αυτά στην Κίνα συμβαίνουν ΝΟΜΙΜΑ. Εδώ λοιπόν έχει δημιουργηθεί ένα petition (μια έκκληση) από μια ομάδα φιλόζωων, και μαζεύουν υπογραφές ώστε να παρακινήσουν και να προτρέψουν την Κινεζική κυβέρνηση να νομοθετήσει πια εναντίον όλης αυτής της βαρβαρότητας προς τα ζώα, και όλες αυτές οι πράξεις να κριθούν πλέον παράνομες.

Μπείτε εδώ, http://www.thepetitionsite.com/1/animals-stuck-china/ και υπογράψτε και εσείς ώστε να συμβάλλετε σε αυτόν τον σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου