Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

29 & 30 Νοεμβρίου: το bazaar του Καταφυγίου Ζωγράφου.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΜΑΣ!!
Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του καταφυγίου Ζωγράφου είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Nοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου στην Βίλα Βουγά στου Ζωγράφου! Ελπίζαμε σε μεταγενέστερη ημερομηνία αλλά ήταν όλες κλεισμένες!
Όσοι θα ήθελαν να προσφέρουν για το μπαζάρ μας αντικείμενα όπως βιβλία, cd/dvd, χριστουγεννιάτικα, είδη σπιτιού, ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα κλπ, παρακαλούμε να μας αποστείλουν μήνυμα στο zografoushelter@gmail.com για να κανονίσουμε την παραλαβή τους.

Επίσης όσοι θα ήθελαν να προσφέρουν κάποιο προϊόν ή υπηρεσία της εταιρείας τους είτε για το μπαζάρ μας είτε για την λαχειοφόρο μας που θα πραγματοποιείται κατά την διάρκεια του μπαζάρ, παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στο zografoushelter@gmail.com. Στην σελίδα του καταφυγίου Ζωγράφου στο ΦΒ "ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ" θα αναρτηθούν όλοι οι δωροθέτες μας!

Με τα έσοδα του μπαζάρ μας, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την φροντίδα των 35 ζώων που περιθάλπτουμε χωρίς καμία βοήθεια, και τα οποία μας είναι απόλυτα αναγκαία, καθώς έχουν προκύψει αρκετά έκτακτα περιστατικά.

Σας περιμένουμε όλους να γνωριστούμε από κοντά και να ενημερωθείτε και για τις εικονικές υιοθεσίες των σκύλων του καταφυγίου μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου