Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Η συγκινητική ιστορία του Εντι και του Μάιλο.


 
O εξάχρονος Μάιλο και ο επτάχρονος Εντι είναι δύο σκυλιά που ζουν μαζί με την οικογένεια Μπέηκερ στο Κάρντιφ της Αγγλίας, και έχουν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να παίζουν παρέα και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.
 
Ομως ένα δυσάρεστο περιστατικο ήρθε για να αναταράξει αυτή τη ομορφη συμβίωση. Ο Εντυ έχασε την όρασή του και δυσκολευόταν πλέον να ακολουθήσει τον φίλο του Μάιλο στο παιχνίδι και τις βόλτες.

Ο γλυκύτατος Μάιλο όμως, δεν άφησε τον φίλο του αβοήθητο. Εγινε ο πιστός "σκύλος-οδηγός" του Εντι. Τον βοηθάει και τον κατευθύνει παντού, στην βόλτα, μέσα στο σπίτι όταν τα αφεντικά τους λείπουν. Τα δύο σκυλιά έχουν ένα εντυπωσιακό δέσιμο μεταξύ τους, και όταν βγαίνουν βόλτα, ένα σκοινάκι είναι περασμένο στα σώματά τους ώστε να μπορεί ο Μάιλο να κατευθύνει καλύτερα τον Εντι.

Η οικογένεια Μπέηκερ μάλιστα έχει βάλει ένα κουδουνάκι στον λαιμό του Μάιλο, ώστε ο Εντι να το ακούει και να καταλαβαίνει σε ποιά κατεύθυνση είναι ο φίλος του. 
 
Το εντυπωσιακό είναι πως ο Μάιλο δεν πέρασε ποτέ από ειδική εκπαίδευση για να γίνει σκύλος-οδηγός. Το ένσικτο και η αγάπη του για τον σύντροφό του, τον έκανε να βρει λύσεις για να μπορούν να συνεχίσουν το παιχνίδι και την παρέα!
 
Δείτε το βίντεο και απολαύστε μια όμορφη βόλτα του Μάιλο και του Εντυ στην λίμνη!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου