Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Συνεργασία ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω. και Pedigree.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω συμμετέχει στο Πρόγραμμα Υιοθεσίας PEDIGREE® 'Όσοι υιοθετήσουν ένα ζωάκι μας μπορούν να κάνουν αίτηση για να ενταχθούν στο πρόγραμμα αυτό και να κερδίσουν την τροφή για έξι μήνες για το κατοικίδιό τους!

6 μήνες δωρεάν τροφή από το PEDIGREE®

Σκέφτεστε να υιοθετήσετε ένα σκύλο χωρίς σπίτι; Tο Pedigree® θα είναι κοντά σας σε αυτή την απόφαση, προσφέροντάς σας δωρεάν τροφή για τους πρώτους 6 μήνες!

Αν πάλι μόλις υιοθετήσατε, σας αξίζουν συγχαρητήρια! Θα πρέπει να είστε περήφανοι γι' αυτό!

Το Pedigree® επιβραβεύει την υπεύθυνη υιοθεσία και προσφέρει δωρεάν τροφή για 6 μήνες σε όσους υιοθετούν ένα σκύλο από καταφύγιο ή φιλοζωική οργάνωση που περιλαμβάνεται στη λίστα με τις φιλοζωικές οργανώσεις (βλ. σελίδα «Πώς να υιοθετήσω»). 

Για να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Υιοθεσίας PEDIGREE®, θα πρέπει να ισχύουν τα παρακάτω:

• Υιοθεσία μέσω φιλοζωικής οργάνωσης η οποία περιλαμβάνεται στη λίστα που υπάρχει στην αίτησης συμμετοχής (βλ. παρακάτω).
• Τοποθέτηση μικρό-τσιπ (ηλεκτρονική ταυτότητα), ο αριθμός του οποίου είναι καταχωρημένος στο όνομά σας. Ο σύλλογος Ελλήνων Κτηνιάτρων και η Φιλοζωική Οργάνωση από όπου έγινε η υιοθεσία, θα πρέπει να διαθέτουν αντίγραφα του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής ταυτοποίησης (δίνονται από τον κτηνίατρο που τοποθετεί το μικρό-τσιπ) για να είναι σε θέση να μας επιβεβαιώσουν την καταχώρηση του αριθμού του μικρό-τσιπ στο όνομά σας.
• Συμπλήρωση όλων των στοιχείων της αίτησης συμμετοχής στο Πρόγραμμα Υιοθεσίας PEDIGREE® και αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής.

Αίτηση συμμετοχής εδώ: http://www.pedigree.gr/pedigree/el-GR/Pedigree-Adoption-Program/6-months-free-food.asp


πηγή: Καμπάνια Προώθησης Φιλοξενιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου