Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

"Σύνταξη" θα παίρνουν πλέον οι σκύλοι της αστυνομίας!


Εργάζονται σκληρά, έρχονται αντιμέτωπα με το έγκλημα, και το μόνο που κερδίζουν είναι ένα χάδι ευγνωμοσύνης στο κεφάλι. Τώρα όμως υπάρχει πρόταση ώστε τα σκυλιά της αστυνομίας να πληρώνονται "σύνταξη γήρατος"!

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αστυνομίας στην αγγλική κομητεία του Nottinghamshire υποστηρίζει πως "τα σκυλιά αυτά αξίζουν κάτι καλύτερο και θα πρέπει να ανταμείβονται με "συντάξεις"!"

Ο Paddy Tipping σκέφτηκε για την ακρίβεια να δημιουργήσει ένα συνταξιοδοτικό ταμείο για τους σκύλους, επειδή μέχρι τώρα οι ίδιοι οι αστυνομικοί πληρώνουν για τα έξοδα των "συνταξιούχων" σκύλων της αστυνομίας.
Οταν ένα σκυλί "συνταξιοδοτείται" συνήθως ο χειριστής του το παίρνει σπίτι, και είναι πλέον υπεύθυνος για όλα του τα έξοδα για το υπόλοιπο της ζωής του σκύλου. Ωστόσο ο Tipping θεωρεί πως αυτό δεν είναι σωστό.

Έτσι την προηγούμενη Δευτέρα ανακοίνωσε το σχέδιο του, το οποίο θα περιλαμβάνει μια ετήσια αμοιβή 600 ευρώ, και θα δίνεται στους χειριστές για τρία χρόνια μετά την συνταξιοδότηση του σκύλου, και το ποσό αυτό θα καλύπτει τους κτηνιατρικούς λογαριασμούς και οτιδήποτε έκτακτο μπορεί να εμφανιστεί σε σχέση με ασθένεια ή τραυματισμό του σκύλου. 

πηγή: perthnow.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου