Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ανεύθυνος ιδιοκτήτης άφησε το πίτμπουλ του να κατασπαράξει αδέσποτο, στο Ωραιόκαστρο.

Αναστάτωση προκλήθηκε αργά το απόγευμα στο χώρο του πάρκινγκ του Jumbo Ωραιόκαστρου, όταν ένας ανώμαλος αμόλησε το Πιτ Μπουλ ενάντια σε ένα φιλήσυχο Κόλεϋ, το οποίο και κατασπάραξε. 

Σύμφωνα με τον Φιλοζωικό σύλλογο Ωραιοκάστρου, ευαισθητοποιημένοι περαστικοί δεν μπόρεσαν να προστατεύσουν το άτυχο Κόλεϋ, το οποίο μεταφέρθηκε με παρέμβαση συλλόγου για τις πρώτες βοήθειες σε γνωστή κλινική των ζώων. Σύμφωνα με τις πρώτες διαγνώσεις είναι πιθανόν να προκλήθηκε κάταγμα από τα δαγκώματα στο μπροστινό του πόδι.

Αξίζει να σημειωθεί το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι πελάτες του Jumbo, σε αντίθεση με την γνωστή εταιρεία η οποία παρά την πρόταση του Φιλοζωικού αρνήθηκε να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας του άτυχου αδέσποτου. Ήταν όμως συγκινητική η ευαισθητοποίηση που επέδειξαν κάποιοι πελάτες που επικοινώνησαν με το φιλοζωικό, ενώ κάποιοι άλλοι νεαροί μάλιστα το φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους για να το μεταφέρουν για τις πρώτες βοήθειες.

Το ημίαιμο Κόλευ είναι περίπου 1 με 2 χρονών, φέρει λουράκι και είναι πολύ φιλικό. Εάν δεν βρεθούν οι ιδιοκτήτες του, τότε μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει για να το υιοθετήσει. 


Πληροφορίες 6979689529


πηγή: dogw0rld.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου