Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο δώρο: Φιλόζωη αποφάσισε να πληρώσει την στείρωση ΟΛΩΝ των θηλυκών σκυλιών της πόλης της!

Η Kerry Hatcher Fickling είναι μια φιλόζωη που ζει στην πόλη Macon της Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ίδια έχει 3 σκυλιά, και φιλοξενεί άλλα 10. Περιστασιακά βοηθά στην διάσωση ζώων και κάνει δωρεές όποτε μπορεί.

Πρόσφατα αυξήθηκαν πολύ οι καταγγελίες στην πόλη, για παρατημένα σκυλιά και εγκυμονούσες σκύλες που περιφέρονται αδέσποτες στους δρόμους. Έτσι η Kerri σκέφτηκε πως ήθελε να κάνει κάτι, για να βάλει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση μια και καλή. Αποφάσισε να κάνει κάτι δραστικό, το οποίο το ονόμασε "Χριστουγεννιάτικο δώρο στην πόλη Macon"!

Έγραψε στον τοίχο της στο facebook την παρακάτω ανακοίνωση: "Αναλαμβάνω να πληρώσω για την στείρωση κάθε θηλυκού σκύλου της πόλης. Επιπλέον, θα παίρνω άδεια από την εργασία μου και θα πηγαίνω εγώ να παραλαμβάνω το σκυλί από το κάθε σπίτι, θα το πηγαίνω στον κτηνίατρο και θα το επιστρέψω το απόγευμα στο σπίτι του"!

Σύμφωνα με όσα είπε στην Telegraph, από την στιγμή της ανακοίνωσης, έχει ήδη πληρώσει για την στείρωση 40 ζώων, και έχει δεχτεί εκατοντάδες ακόμα τηλέφωνα και emails από ανθρώπους που ζητούν να επωφεληθούν της προσφοράς της.
"Κάποιος πρέπει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση. Αποφάσισα να στειρώσω όλα τα θηλυκά ζώα στο Macon, και με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσω να εξαφανιστεί το πρόβλημα των αδέσποτων και των απερίσκεπτων εγκυμοσύνων, τουλάχιστον στην πόλη μου!" λέει η Kerri.

Η Kerri, μόνο την προηγούμενη Παρασκευή, πήγε 6 σκύλους στον κτηνίατρο για στείρωση, και έχει ήδη προγραμματίσει την στείρωση ακόμα 8 σκύλων για την επόμενη εβδομάδα. Ο σκοπός της Kerri είναι να καταφέρει να στειρώσει τελικά περίπου 2.000 ζώα!

Με κόστος 55 δολάρια για κάθε στείρωση, εκτιμά πως θα χρειαστεί να ξοδέψει τελικά περίπου 110.000 δολάρια!
Η Kerri, που είναι ιδιοκτήτρια μεσιτικής εταιρείας, λέει "πλέον ένα μέρος της αποστολής μου, θα αφορά την ενημέρωση". "Εκτός από την χρήση των social media, πρόκειται να πάω πόρτα-πόρτα σε διάφορες γειτονιές στο Macon που ξέρω πως δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στο internet, και με φυλλάδια να τους ενημερώσω για το τι διατίθεμαι να προσφέρω. Θα ενημερώσω επίσης και όλα τα φιλοζωικά σωματεία της πόλης".

Ο κτηνίατρος Dr. Denard, είπε στην Telegraph πως οι περισσότεροι πολίτες της πόλης δεν θεωρούν πως η στείρωση είναι απαραίτητη, και δεν είναι κάτι στο οποίο δίνουν προτεραιότητα. "Είναι σίγουρο πως αν η Kerri συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει, θα υπάρξει τεράστια διαφορά σε όλη την κεντρική Georgia σχετικά με τα αδέσποτα!"



πηγή: dogheirs.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου