Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Άγριο λυκόσκυλο ερωτεύεται χήνα και... γίνεται αρνάκι!

Ο Rex, ένα γερμανικό ποιμενικό, επρόκειτο να θανατωθεί λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του, αλλά σώθηκε την τελευταία στιγμή, επειδή ερωτεύτηκε την Geraldine, μια χήνα.
Το ζευγάρι αρχικά ζούσε σε ξεχωριστούς χώρους, καθώς οι ιδιοκτήτες του "Puriton Horse and Animal Rescue center" όπου διέμεναν και τα δύο ζώα, φοβόντουσαν πως ο Rex θα επιτεθεί στο πτηνό αν βρίσκονταν στον ίδιο χώρο.
Αλλά τελικά, την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν μαζί, η αντίδραση του σκύλου ήταν τρυφερή και καθόλου επιθετική.

Από την στιγμή που τους επετράπη να βρίσκονται μαζί, έγιναν αχώριστοι, και πλέον τρέχουν παρέα στην αυλή, και κοιμούνται παρέα κάθε βράδυ στο κρεβάτι του Rex. Το προσωπικό του καταφυγίου έχει μείνει έκπληκτο από το πόσο κοντά έχουν έρθει αυτά τα δύο ζώα, και πιστεύουν πως το ένα έχει βγάλει τον καλύτερο εαυτό του άλλου στην επιφάνεια.

"Είναι πολύ τρυφεροί μεταξύ τους, και ο Rex πάντα της γλύφει το κεφάλι. Εκείνη κουρνιάζει δίπλα του και κοιμούνται μαζί κάθε βράδυ" λέει η Sheila Brislin, η ιδιοκτήτρια του καταφυγίου, που βρίσκεται στο Somerset της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Rex που είναι πλέον 11 χρονών, έφτασε στο καταφύγιο πριν 8 χρόνια, όταν βρέθηκε αλυσοδεμένος και παρατημένος σε μια αυλή με σκουπίδια.
"Επρόκειτο να του κάνουν ευθανασία, επειδή ήταν πολύ επιθετικός και είχε δαγκώσει όλο το προσωπικό στο προηγούμενο καταφύγιο που ζούσε. Θεωρούσαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα πλέον για να τον βοηθήσουν. Όταν όμως ο Rex ήρθε εδώ, γνώρισε την Geraldine, και τότε έγινε ένα τελείως διαφορετικό ζώο. Τελικά νομίζω πως το μόνο που χρειαζόταν ήταν αγάπη!" παραδέχεται η Sheila.

πηγή: aplacetolovedogs.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου