Σάββατο 3 Μαΐου 2014

"Υπόσχεση" και από τον 1ο Δήμο της Ελλάδας.

Πριν λίγες μέρες ανακοινώσαμε την εκστρατεία που ξεκίνησε η Animal Action κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η οποία αφορά τους υποψήφιους δημάρχους πολλών περιοχών της Ελλάδας.

Σήμερα, η Animal Action με ιδιαίτερη ικανοποιήση ανακοινώνει πως έλαβε την ΥΠΟΣΧΕΣΗ του υποψηφίου δημάρχου Αθηνών ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ. Η Σεραφίνα Αβραμίδου, γνωστή για τη δράση και το έργο της για την προστασία των ζώων συντροφιάς, φίλη της Animal Action αλλά και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Αρη Σπηλιοτώπουλο, του μετέφερε την επιστολή και το αίτημα της Animal Action, και εκείνος έσπευσε να δεσμευτεί για ένα καλύτερο μέλλον για τους τετράποδους δημότες.

Ορίστε η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αμέσως μετά την υπογραφή της "Υπόσχεσής" του:

"Η μη κερδοσκοπική εταιρία ANIMAL ACTION HELLAS είχε την πολύ έξυπνη ιδέα να προσεγγίσει τους υποψήφιους δημάρχους ζητώντας τους να δεσμευτούν προεκλογικά για το τι θα κάνουν για τα αδέσποτα ζώα στα όρια του δήμου τους.
Διάβασα την σχετική επιστολή και μπορώ να πω ότι ταυτίζομαι πλήρως τόσο με το σκεπτικό όσο και με τις προτάσεις τους.
Για αυτόν τον λόγο προσυπογράφω το κείμενο και δεσμεύομαι να ακολουθήσω μια πολιτική σεβασμού και προστασίας των αδέσποτων φίλων μας, μια πολιτική που θα αντιστοιχεί στον ευρωπαϊκό χαρακτήρα που θέλουμε να προσδώσουμε στην Αθήνα, την πόλη μας."


πηγή: Animal Action

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου