Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Μετά από 8 χρόνια κυνομαχιών, σώθηκε και βρήκε την παντοτινή αγάπη!


Ο Bulletproof Sam είναι ένας πραγματικός επιζών κυνομαχιών! Διεσώθη μαζί με άλλα 16 σκυλιά τον Φεβρουάριο του 2012 στο  Jacksonville της Φλόριντα.
Πρόκειται για ένα 8χρονο πίτμπουλ τερριέ, το οποίο έπαιρνε μέρος σε κυνομαχίες σχεδόν όλη του τη ζωή, και παρόλα αυτά κατάφερε να ζήσει τόσα χρόνια και τελικά να διασωθεί.
Όλα όσα έζησε αυτά τα χρόνια, έχουν χαραχτεί για πάντα στο πρόσωπό του, με τις ουλές και τις παραμορφώσεις του να αποκαλύπτουν την φρίκη της προηγούμενης ζωής του. Έχει χάσει ένας μέρος του προσώπου του και σχεδόν όλα του τα δόντια.


Οι διασώστες του τον βρήκαν κλειδωμένο σε ένα κλουβί σε ένα υπόγειο. Αυτό που τους έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση, είναι πως παρ όλη την αγριότητα που έζησε ο Sam όλα αυτά τα χρόνια, παρέμεινε ένα γλυκό και καλοκάγαθο σκυλί, που καλωσόρισε τους διασώστες του με κουνιστή ουρά, και το μόνο που ήθελε ήταν να τους μοιράσει αγκαλίτσες και φιλιά!
O Chris Schindler από την Humane Society των Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρει: "Είναι ένα πολύ γλυκό σκυλί που το μόνο που θέλει είναι να κουλουριαστεί στα πόδια σου. Δώσαμε στον Sam το παρατσούκλι "αλεξίσφαιρος" (bulletproof) αφού τον διασώσαμε, γιατί κατάφερε να υπομείνει τόσα χρόνια φρίκης με την προσμονή να αγαπηθεί!"

Μετά την διάσωσή του, ο Sam μεταφέρθηκε στο Hello Bully, ένα σωματείο στην Πενσυλβάνια το οποίο ασχολείται με την φροντίδα διασωθέντων σκυλιών από κυνομαχίες. Εκεί βρήκε πολύ φροντίδα και αγάπη. Ένα χρόνο περίπου μετά την διάσωσή του, ο Sam βρήκε και επίσημα το παντοτινό του σπίτι. Τον Απρίλιο του 2013 υιοθετήθηκε από μια οικογένεια η οποία πρόσφερε συχνά εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο Hello Bully.


Η οικογένεια τον φιλοξενούσε από το Πάσχα, και δεν μπορούσαν να φανταστούν τελικά την ζωή χωρίς αυτόν. Στην σελίδα του Sam στο facebook αναφέρεται πως ο Sam έγινε και επίσημα μέλος της οικογένειας της April και του John, μαζί με τα δύο παιδιά τους Andrew και Allyson, και τα άλλα δύο σκυλιά της οικογένειας, ένα λευκό Boxer 4 χρονών και ένα Bernese Mountain dog 2 ετών.
Στο καινούργιο του σπίτι, έχει τον δικό του καναπέ και το δικό του δωμάτιο για να κοιμάται και να ξεκουράζεται. Το πιο σημαντικό όμως πράγμα που απέκτησε ο Sam, είναι μια οικογένεια και ένα σπίτι που μπορεί να αποκαλέσει "δικό του"!


πηγή: youreadme.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου