Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

15 φιλίες μοναδικές και ανεπανάληπτες!

Άσχετα από το πόσο αξιαγάπητα, επικίνδυνα ή περίεργα είναι κάποια ζώα, ένα είναι το σίγουρο: όλα είναι καλύτερα από τον άνθρωπο!
Δεν κρατούν κακία, δεν κρίνουν, δεν υποτιμούν! Τα ζώα δεν σου χαλάνε τη μέρα, απλά επειδή μπορούν! Το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να ζουν φυσιολογικά, και μερικές φορές αυτό το φυσιολογικό, μπορεί να γίνει ταυτόχρονα αξιοθαύμαστο.

Πάρτε παράδειγμα αυτές τις 15 ξεχωριστές φιλίες. Αυτά τα περίεργα ζευγάρια δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο διαφορετικά μεταξύ τους, παρόλα αυτά έχουν αναπτύξει μια φιλία μεταξύ τους, που πολλοί "όμοιοι" θα ζήλευαν! Ξέρουμε πολλούς ανθρώπους άραγε που να δείχνουν τέτοια αγάπη και αποδοχή μεταξύ τους?

Ας απολαύσουμε αυτά τα υπέροχα φιλαράκια, και ας πάρουμε από αυτά μερικά μαθήματα ζωής!

1. Η Tinni ο σκύλος και ο Sniffer η κόκκινη αλεπού
Οι δυο τους συναντήθηκαν σε ένα δάσος της Νορβηγίας, και από τότε του δίνουν και καταλαβαίνει με κάθε ευκαιρία! Η αλεπού και το λυκόσκυλο έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι!


2. Η Torque ο σκύλος και ο Shrek η κουκουβάγια
Η Torque υιοθέτησε το Shrek όταν ήταν και η ίδια μόλις 6 μηνών, και βρήκε την μικρή κουκουβάγια πεσμένη στην αυλή του σπιτιού της. Από εκείνη την στιγμή η Torque έχει υπάρξει μια καταπληκτική "μαμά" για τον Shrek.


3. H Bubbles ο ελέφαντας και η Bella το μαύρο λαμπραντόρ
Παρόλο που το μέγεθος της Bella είναι μικροσκοπικό μπροστά στο μέγεθος της Bubbles, οι δυο τους είναι κολλητές! Λατρεύουν να παίζουν και να κολυμπούν παρέα!


4. Ο Fred το λαμπραντόρ και ο Dennis το παπάκι
Τη μαμά του Dennis την σκότωσε μια αλεπού και αμέσως ο Fred πήρε τον μικρό Dennis υπό την προστασία του και έγινε ο πατριός του!


5. Η Marbel το κοτόπουλο και τα κουτάβια της
Η Marbel έγινε κατοικίδιο από την στιγμή που χτύπησε. Από την στιγμή που μπήκε μέσα στο σπίτι, ανέλαβε την φροντίδα των κουταβιών!


6. Ο Milo το σκυλί και ο Bonedigger το λιοντάρι
Ο Milo πήρε υπό την προστασία του τον Bonedigger από μωρό,καθώς το λιοντάρι έπασχε από μια ασθένεια των οστών και μετά βίας περπατούσε. Από τότε έχει περάσει πολύς καιρός, και ο Bonedigger συνεχίζει να κάνει παρέα με τον Milo και την παρέα του, τον Bullet και την Angel.


7. Η αδέσποτη γάτα και η αλεπού
Αυτή η αδέσποτη γάτα με την αλεπού εντοπίστηκαν να παίζουν παρέα στις όχθες της λίμνης Van στην Τουρκία.


8. Η Manni  το μικρό αγριογουρουνάκι και η Candy η σκυλίτσα
Το αγριογουρουνάκι βρέθηκε μέσα σε ένα χωράφι να λιμοκτονεί. Η οικογένεια που το βρήκε το φρόντισε αμέσως και η Candy, το τζακ ράσσελ της οικογένειας έγινε αμέσως φίλη του.


9. Το ελάφι και ο λαγός
Ένας φωτογράφος άγριος ζώων, κατάφερε να απαθανατίσει τους αληθινούς Bambi και Trumper να παίζουν παρέα σε ένα χιονισμένο δάσος.


10. Η Bea η καμηλοπάρδαλη και η Wilma  η στρουθοκάμηλος
Οι δυό τους συναντήθηκαν στους κήπους Busch, και ζουν σε έναν χώρο 65 εκταρίων. Ο χώρος είναι άπλετος και μπορούν να πάνε παντού, αλλά αυτές επιλέγουν να βρίσκονται συνεχώς η μια κοντά στην άλλη!


11. O Sher Khan, η Baloo και ο Leo
Αυτά τα τρία ζώα τα κρατούσε φυλακισμένα στο σπίτι του ένας έμπορος ναρκωτικών. Όταν ο ίδιος πιάστηκε από την αστυνομία, τα ζώα διεσώθησαν όλα μαζί. Τώρα ζουν σε ένα καταφύγιο ζώων και είναι συνεχώς μαζί, σαν αγαπημένοι φίλοι!
 


















12. Η Kasi το τσιτάχ και η Mtani το λαμπραντόρ
Τα δυο τους μεγάλωσαν μαζί στους κήπους Susch στην Tampa. Ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει και ενηλικιωθεί, συνεχίζουν να κάνουν παρέα και επισκέπτονται μαζί σχολεία της περιοχής.


 
13. Η Syryia  ο ουρακοτάνγκος και ο Roscoe το μπλε λαγωνικό
Ζουν μαζί σε ένα καταφύγιο ζώων που κινδυνεύουν από εξαφάνιση, στην Αμερική. Μια μέρα ο Roscoe ακολούθησε την Syryia και τους φροντιστές της μέχρι τις εγκαταστάσεις του καταφύγιου, και από τότε δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα της!


14. Η Kate ο μεγάλος Δανός και ο Pippin το ελαφάκι
Η Kate υιοθέτησε τον Pippin όταν αυτός ήταν ακόμα μικρός, και βρέθηκε από την οικογένεια της Kate, ταλαιπωρημένος σε ένα δάσος. Η οικογένεια τον φρόντισε και ο Pippin έμεινε για ένα διάστημα στο σπίτι της. Ακόμα και τώρα όμως που έχει επιστρέψει πια στο δάσος, επισκέπτεται συχνά την αυλή της οικογένειας για να παίξει με την αγαπημένη του Kate!


15. H Anjana ο χιμπατζής και τα μωρά τιγράκια
Τα μωρά τιγράκια παρασύρθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις τους κατά την διάρκεια ενός τυφώνα. Η Anjana όμως και οι φροντιστές της, τα βρήκαν και αποφάσισαν να αναλάβουν την φροντίδα τους από εδώ και πέρα! Ειδικά η Anjana!


πηγή: viralnova.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου