Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Οικογένεια πάει να υιοθετήσει σκύλο και βρίσκει στο καταφύγιο το χαμένο της σκυλάκι.

Πάνω από έναν χρόνο μετά αφού έχασαν τον αγαπημένο τους σκύλο από τον τυφώνα Sandy, μια οικογένεια από το New Jersey έκανε μια τρομερή ανακάλυψη όταν επισκέφτηκε το τοπικό της καταφύγιο... τον χαμένο τους σκύλο! 

Ο Reckless, ένα ημίαιμο τερριέ-πιτ μπουλ 3 ετών, ξέφυγε από το σπίτι του κατά τη διάρκεια του τυφώνα Sandy. Η οικογένεια εξηγεί πως η πόρτα του κήπου καταστράφηκε από την καταιγίδα και ο σκύλος το έβαλε στα πόδια. Το κολάρο του πιάστηκε στον φράχτη, και έτσι δεν είχε καμία ταυτότητα πάνω του όταν έφυγε.
Η οικογένεια έψαχνε για μήνες απεγνωσμένα να τον βρει. "Ήταν σαν να είχαμε χάσει ένα μέλος της οικογένειας" λέει ο Chuck James. "Τα παιδιά μου είχαν ταραχτεί, η γυναίκα μου είχε ταραχτεί, εγώ είχα ταραχτεί."

18 μήνες μετά, παρόλο που ποτέ δεν έχασαν τη ελπίδα να τον ξαναβρούν, η οικογένεια αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσουν. Έτσι επισκέφτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα το καταφύγιο της περιοχής τους, ώστε η κόρη τους να αποκτήσει ένα σκυλί για τα δέκατα γενέθλια της. Και το δώρο που κατέληξε στα χέρια της ήταν πέρα από κάθε φαντασία.

"Βρισκόταν στο πρώτο κλουβί, στην σειρά δίπλα στις πόρτες, κοίταξα μέσα και σκέφτηκα πως αυτός ο σκύλος μοιάζει πολύ με τον Reckless" λέει ο James.
Η γυναίκα του τον παρατήρησε περισσότερο και αναφώνησε: "Κοίτα το σημάδι στο κεφάλι του! Είναι ο Reckless!!"
Η Ally, ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας λέει συγκινημένη: "Είναι σαν να γέμισε ένα κενό στην καρδιά μου! Μου έλειψε τόσο πολύ!"

Ο Reckless είχε μαζευτεί στο καταφύγιο πριν από 6 μήνες, ως αδέσποτο. Εκεί τσιπαρίστηκε και προωθήθηκε για υιοθεσία. ο James πιστεύει πως ο σκύλος δεν απομακρύνθηκε ποτέ από την περιοχή, και πως προσπαθούσε να βρει το σπίτι του.
"Είναι δικός μας και πάλι! Τώρα πια, αυτός δεν μας αφήνει από τα μάτια του, ούτε στιγμή!"

Η οικογένεια, μετά την εύρεση του Reckless πήγε μια εκδρομή όλη μαζί, κάτι που είχαν πολύ καιρό να κάνουν. "Αυτή είναι η πρώτη μας εκδρομή όλη η οικογένεια μαζί, εδώ και πολύ καιρό!" λέει ο James.
Η οικογένεια, μέχρι να ξαναφτιαχτεί το σπίτι της από τον τυφώνα, μένει σε ξενοδοχείο, και ο Reckless θα διαμένει μαζί τους στο ξενοδοχείο από εδώ και πέρα.



πηγή: nbcconnecticut.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου