Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Έσωσε τον σκύλο της από επίθεση πύθωνα!

Ο Dexter
Μια Βρετανίδα η οποία ζει στο Χονγκ Κονγκ, αναγκάστηκε να παλέψει με έναν πύθωνα  4,5 μέτρων σε ένα πάρκο του Χονγκ Κονγκ, όταν αυτό τυλίχτηκε γύρω από τον σκύλο της!

Η Courtney Link έκανε μια βόλτα μαζί με τον άντρα της και τα σκυλιά της στο Sai Kung West Country Park του Χονγκ Κονγκ όταν συνέβη αυτό το τρομερό περιστατικό. ένα από τα σκυλιά της, ο Dexter χάθηκε για λίγα λεπτά από τα μάτια της, και τότε η Courtney και ο άντρας της άκουσαν ένα τρομακτικό γάβγισμα και έναν θόρυβο πάλης.

Σοκαρίστηκαν με το θέαμα: ένας πύθωνας Βιρμανίας 4,5 μέτρων είχε τυλιχτεί γύρω από το σώμα του 25 κιλών σκύλου της. Η Courtney προσπάθησε να χτυπήσει το φίδι αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν χαλάρωνε το σφίξιμο. Τότε ο άντρας της, έβγαλε έναν σουγιά από την τσέπη του και της τον έδωσε.

Ο Dexter στην βόλτα, λίγο πριν την επίθεση του πύθωνα
"Ο Dexter είχε αρχίσει να χάνει τις δυνάμεις του και σιγά σιγά σταμάτησε να αντιδρά" λέει η Courtney. "Σε αυτή τη φάση νομίζαμε πως ο Dexter πέθανε. Είχα ταραχτεί τόσο πολύ, και με το που είδα το κεφάλι του φιδιού άρχισα να το καρφώνω με τον σουγιά με μανία!"

Τότε το φίδι απελευθέρωσε τον Dexter και απομακρύνθηκε. Ο σκύλος είχε βαθιές πληγές από το τσίμπημα, αλλά ευτυχώς πλέον έχει καταφέρει να αναρρώσει πλήρως.

Η Courtney έχει ένα κέντρο φροντίδας ζώων
"Ο Dexter είναι πολύ σημαντικός για εμάς" εξηγεί η Courtney. 
"Τον είχα βρει, αδέσποτο κουταβάκι, και ήταν πολύ άρρωστος, αποστεωμένος, σχεδόν ετοιμοθάνατος. Είναι επίσης ο πρώτος σκύλος που απέκτησα, και έκανα πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής, να αποκτήσω έναν σκύλο για φιλαράκι. Μεταμόρφωσε όλη μου την ζωή, και αυτός ήταν η αιτία και το κίνητρο για να πάρω μαθήματα πρώτων βοηθειών, σε περίπτωση που θα χρειαζόταν κάποια στιγμή να του σώσω τη ζωή. Ολοκλήρωσα τα μαθήματα πριν λίγους μήνες, τον Μάρτιο του 2014, όταν βρέθηκα για λίγο διάστημα στην Αγγλία. Δεν θα μπορούσα να τα είχα κάνει σε καλύτερη στιγμή!"

πηγή: lifewithdogs.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου